Connect with us
Thierry Henry dezminte toate zvonurile despre viitorul său

Sport

Thierry Henry dezminte toate zvonurile despre viitorul său

Momentul adevărului! Fostul mare fotbalist francez Thierry Henry, în prezent unul dintre antrenorii secunzi ai naţionalei Belgiei, a dezminţit pe Twitter zvonurile care circulă despre viitorul său, scrie ziarul Le Soir.

La câteva zile după Mondialul din Rusia, unde Belgia a încheiat pe locul 3, Henry a renunţat la postura de consultant TV, punând capăt colaborării cu Sky Sports pentru a se ocupa doar de cariera de antrenor. După ce fostul atacant a făcut acest anunţ, au apărut zvonuri potrivit cărora el va prelua echipa engleză Aston Villa sau naţionala Egiptului.

Henry a reacţionat după aceste speculaţii:

„După ce mi-am anunţat decizia de a renunţa la postul de consultant TV full-time pentru a continua cu ambiţia de a deveni antrenor, numele meu a fost asociat mai multor posturi, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

În ciuda acestor informaţii înşelătoare pe care lumea le poate citi în acest moment, nici eu, nici consilierii mei nu am discutat cu vreun club sau o federaţie naţională. Intenţia mea a fost întotdeauna să am răbdare şi voi lua o decizie la momentul potrivit.”

În vârstă de 40 de ani, Henry, campion mondial în 1998, campion european în 2000 şi cel mai bun marcator din istoria Franţei (51 de goluri în 123 de selecţii), a devenit spre suprinderea generală secundul lui Roberto Martinez la naţionala Belgiei în 2016.

 Real Madrid îi măreşte salariul lui Cristiano Ronaldo la 30 milioane euro pe an

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid se pregăteşte să îi mărească salariu lui Cristiano Ronaldo, atacantul portughez urmând să încaseze 30 milioane de euro pe an, începând din sezonul viitor, anunţă presa iberică.

Citește și: Neymar, pus la zid de o legendă a fotbalului, din cauza simulărilor sale

Potrivit cotidianului ABC, oficialii lui Real vor să-l convingă pe starul lusitan să rămână pe Santiago Bernabeu, oferindu-i o creştere salarială de 9 milioane euro pe sezon, după ce Ronaldo a lăsat să se înţeleagă că este nemulţumit de faptul că, deşi este deţinătorul Balonului de Aur,

câştigă mult mai puţin decât argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) sau brazilianul Neymar (PSG), celelalte două mari vedete ale fotbalului mondial.

Pe de altă parte, decizia de a-i mări salariul portughezului este şi o dovadă a încrederii totale pe care Real Madrid o are în Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria acestui club, cu 413 goluri înscrise în 404 meciuri disputate în toate competiţiile, de la sosirea sa pe Santiago

Bernabeu, în vara anului 2009, dar care traversează în prezent o perioadă mai puţin fastă din punctul de vedere sportiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top