Connect with us
Transfer de la Craiova la FCSB, chiar înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș

Sport

Transfer de la Craiova la FCSB, chiar înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș

Pandemia a provocat numeroase schimbări și a afectat viețile multor oameni. În plus, mai multe domenii au fost afectate de perioada de izolare, în care activitățile normale nu au putut fi desfășurate. Printre altele, și sportul a fost pus la încercare în timpul stării de urgență și de alertă. De la 1 iunie, au fost reluate competițiile sportive în regim de pandemie, fără spectatori și cu respectarea mai multor măsuri preventive. FCSB și-a reluat și ea activitatea în forță și deja a oficializat primul transfer al verii.Este vorba despre fundaşul de 28 de ani, Marius Briceag, care a rămas liber de contract după despărţirea de Universitatea Craiova.

Transfer de la Craiova la FCSB, chiar înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș

Anunțul că FCSB va primi un nou jucător a fost făcut chiar pe site-ul oficial al echipei. Vicecampioana FCSB a oficializat primul transfer al verii. Fundașul de 28 de ani, Marius Briceag, a semnat din postura de jucător liber de contract, după despărțirea lui de Universitatea Craiova, și va juca din sezonul 2020-2021 la Steaua. Tot din anunțul oficial reiese că tânărul fotbalist a adunat 74 de meciuri și un gol în Liga 1, 16 jocuri în Cupa României și 5 în preliminariile UEFA Europa League.

Marius Briceag a declarat că este foarte încântat că are onoarea să joace la o echipă de un asemenea prestigiu, care a înregistrat reușite mari până acum. El a ținut să mulțumească pentru șansa de a demonstra ce poate conducerii echipei și susține că va fi util în activitatea sportivă a acesteia.

„Sunt fericit că am semnat cu acest club mare, care își propune mereu să realizeze mari performanțe. Mulțumesc mult conducerii clubului pentru încrederea acordată și sper să demonstrez pe teren că pot fi util echipei în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor.”, a declarat Marius Briceag, pentru fcsb.ro.

Suporterii din mediul virtual nu au fost prea mulțumiți de noul membru al echipei. Ei au reacționat negativ la aflarea veștii, pe motiv că palmaresul acestuia nu este atât de bogat, încât să facă parte dintr-o echipă de așa nivel și nu cred că va rezista mai mult de o repriză.

Cine este Marius Briceag

Fotbalistul de 28 de ani este născut la 6 aprilie 1992, în Pitești și a început fotbalul la FC Argeș. În 2013 a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga 2, de unde s-a transferat, după numai un an, la Universitatea Craiova.

În sezonul 2015-2016 a fost împrumutat la FC Voluntari. Are în palmares o Cupă a României, pe care a câștigat-o în 2018, cu Universitatea Craiova.

HUFF.ro va face live text la meciul de diseară de la ora 20:00 dintre Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top