Connect with us
Un mare campion al României a murit la doar 49 de ani. Ce a făcut soția sa!

Sport

Un mare campion al României a murit la doar 49 de ani. Ce a făcut soția sa!

Fostul campion național și balcanic la aruncarea greutății, Gheorghe Gușet, a murit la vârsta de 49 de ani. El era internat la Institutul inimii din Cluj Napoca, după ce joia trecută suferiste o disecție a aortei.

Supranumit „Ursul din Carpați”, Gușet s-a retras din activitatea competițională în anul 2008, an în care a suferit un transplant de rinichi.

Guşet a fost campion naţional la aruncarea greutăţii între anii 1990-2007 şi a devenit de 16 ori campion balcanic. A participat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice, iar cea mai bună clasare pe plan mondial a fost locul cinci la Campionatul Mondial din 2006, competiţie ce s-a desfăşurat la Moscova.

Starea sportivului s-a înrăutățit la finalul lunii mai a acestui an. El a fost spitalizat la Zalău, ulterior fiind mutat la Cluj Napoca.

Fostul campion Gheorghe Guset

Fostul campion Gheorghe Guset

Mesajul sfâșietor al soției lui Gheorghe Gușet

Soția campionului a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare, după decesul fulgerător al acestuia.

„Se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. Iţi mulţumesc pentru toţi cei 21 de ani petrecuţi împreună, pentru tot ce am realizat împreună în viaţă şi în sport! Ţi-am promis că voi fi lângă tine mereu si am fost până în ultimul moment al vieţii tale. Tu mi-ai promis înainte de operatie ca te întorci la mine…E prima dată când tu nu te ţii de cuvânt..Te iubesc,aşa cum nu am iubit pe nimeni altcineva şi nimeni niciodată nu te va înlocui în inima mea!! Drum lin, dragostea mea.Dumnezeu să te odihnească în pace iubirea vieţii mele”, a fost mesajul postat pe Facebook de Lorena Boberschi, soţia lui Guşet.

Citește și: Un tânăr a fost atacat în București în plină stradă. Ce s-a întâmplat?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top