Connect with us
Universitatea Craiova - FCSB Scor 0-0. Live video & text! Lovitura dată de Steaua

Sport

Universitatea Craiova – FCSB Scor 2-1. Rezumat video! Lovitura dată de Steaua

Rezumat video Universitatea Craiova – FCSB Scor 2-1. Meciul a început la ora 21:00 și este live score și live score pe HUFF.ro și livetext.ro. Confruntarea dintre cele două echipe este un adevărat derby, FCSB a făcut o mutare esențială chiar înainte de meciul cu Craiova. Meciul este și online și live stream pe internet, detalii mai jos.

Universitatea Craiova – FCSB Scor 2-1 Rezumat video

Rezumatul video va fi disponibil mai jos în câteva minute. FCSB este învinsă de Craiova cu scorul de 2-1 pentru olteni. Primul gol a fost marcat în minutul 25 de Craiova, FCSB egalează în minutul 38, iar Craiova încrie în minutul 55. Meciul se termină cu scor final Craiova – FCSB 2-1.

UPDATE 22:59 – Steaua pierde la Craiova. FCSB este invisă de Craiova cu scorul de 2-1 pentru oleteni. Golurile au fost marcate în minutele 25 când Universitatea Craiova a deschis scorul. Steaua (FCSB) a egalat în minutul 38, iar la 10 minute după pauză Craiova marchează în poarta FCSB și meciul se termina cu scorul de 2-1 pentru  Craiova. Scor final Craiova – FCSB 2-1.

Rezumatul video va fi disponibil în cinci minute, ora actualizării 22:57.

UPDATE 22:52 – Meciul Craiova FCSB va fi prelungit cu 3 minute.

MIN 81 – Ocazie FCSB. După un corner, Pigliacelli își salvează echipa la execuția lui Dumitru, iar apoi Miron nu ajunge la minge.

MIN 70  – Luptă crăncenă pentru tilu! Craiova și FCSB se mobilizeaza în ultimele 20 de minute din meci pentru puncte. Liderul Clasamentului Craiova, se distanează de Steaua dupa ce a dat gol în minutul 55.

MIN 55 – Craiova marcheaza în minutul 55 din penalty, jucătorul marcator este DAN NISTOR.

MIN 53 – Penaly pentru Universitatea Craiova!

UPDATE 22:09 – Meciul a început cu repriza a doua, cu o mică intârziere. Clemele de susținerea plasei porții s-au rupt, acestea au fost legate românește cu ață.

Repriza a doua întârzie. Clemele de susținerea plasei din poarta FCSB s-au rupt.

Repriza a doua întârzie. Clemele de susținerea plasei din poarta FCSB s-au rupt.

UPDATE 22:02 – Tranmisiunea în direct în direct a revenit! Scor Craiova – FCSB 1-1.

UPDATE 21:50 – Pauza. Scor Craiova – FCSB 1-1.

MIN 45 – Ocazie uriașă pentru Craiova, ratată de Olteni. Cicăldău din penlty a deschis scorul.

MIN 38 – Cristea marchează în poarta Craiovei și restabilește egalitatea. SCOR Craiova – FCSB 1-1.

MIN 25 – Craiova deschide scorul în minutul 25, GOOOOOGL Craiova! Scor Craiova – FCSB 1-0. Golul a fost marcat de Alexandru Cicaldau.

MIN 1  – Craiova – FCSB a început! Fluierul de start! Mai jos vezi care sunt echipele de start.

HUFF.ro și livetext.ro transmit meciul jucat de Craiova și FCSB în timp real, golurile sunt în format video, dar și fazele importante. De asemenea pe Youtube avem live score pentru cei care nu pot urmări live text-ul.

Craiova este liderul clasmentului în acest moment cu 38 de puncte, iar în ceafa oltenilor este CFR Cluj pe locul doi, urmată de FCSB.

LIVE VIDEO Universitatea Craiova – FCSB, de la 21:00. Echipele probabile

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Koljic, Mihăilă
  • FCSB: Vlad – Crețu, Miron, I. Cristea, Panțîru – Moruțan, O. Popescu, Tănase – Man, Ad. Petre, Coman

Meciul este transmis si în format live score video pe canalul nostru de Youtube, mai jos poți vedea în timp real toate golurile și fazele importante.

Live stream Craiova – FCSB

Meciul poate fi urmărit și online pe site-urile: digisport.ro, digionline.ro (gratuit pentru abonații RCS RDS), Telekomtv.ro (gratuit pentru abonații Telekom), LookSport (contracost). De asemenea abonații Vodafone, Upc, Orange pot urmări Craiova VS FCSB pe Vodafone TV, Horizon.tv, Orange TV.

Acestea sunt platformele gratuite pentru clienții comapniilor de cablu și telefonie fixă sau mobila. Cei de la Focus Sat au la dispoziție aplicația LIVE TV.

Cristiano Bergodi este conștient că meciul cu FCSB va fi unul extrem de complicat: ”Este un meci foarte important în acest moment al sezonului. Va fi greu, mai ales că FCSB este o echipă foarte bună. Doresc să câştigăm tot până la finalul campionatului.

Dacă ajungem la ultimul meci să jucăm cu titlul pe masă, va fi ca un vis pentru mine. Sigur că ne-am dori să fie uşor cu FCSB, dar sigur nu va fi aşa. Jucătorii s-au pregătit bine fizic şi tactic, sper să fie pregătiţi şi mental”, a declarat Bergodi, înaintea duelului de duminică seară.

Clasamentul Liga I

Clasamentul actual al Ligii întâi.

LIVE VIDEO Universitatea Craiova - FCSB, de la 21:00. Așa arată clasamentul din play-off înaintea meciului

LIVE VIDEO Universitatea Craiova – FCSB, de la 21:00. Așa arată clasamentul din play-off înaintea meciului

Cotele la casele de pariuri

Universitatea Craiova e favorită la casele de pariuri pentru un succes în fața FCSB-ului. Oltenii au o cotă de 1.85 pentru a câștiga diseară, în timp ce FCSB are o cotă de 3.75 pentru un eventual triumf pe „Ion Oblemenco”. Pentru o remiză, pariorii primesc cota 3.90.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top