Connect with us
Cuplul Irina Begu/Raluca Olaru a pierdut in primul tur al US Open, la dublu. Simona Halep si Monica Niculescu vor evolua in turul 3 la simplu.

Sport

US OPEN: Begu si Olaru, eliminate la dublu. Adversare puternice pentru Halep si Niculescu

Perechea Irina Begu/Raluca Olaru a parasit US Open in primul tur, dupa ce a pierdut in fata cuplului Jelena Ostapenko (Letonia)/Andrea Petkovic (Germania), scor  6-7 (5), 6-4, 6-3, la capatul unui meci care a durat doua ore si 33 minute

Romancele s-au impus in primul set cu 7-6, iar in al doilea erau conduse cu 4-3, cand jocul a fost intrerupt din cauza ploii. Dupa realuarea meciului, Begu si Olaru au pierdut setul al doilea cu 6-4 si au cedat si mansa decisiva (6-3). Pentru prezenta pe tabloul principal de la US Open, Begu si Olaru vor primi 15.141 de dolari si 10 puncte WTA.

Pe de alta parte, Monica Niculescu si Vania King s-au calificat in turul al doilea al probei de dublu, dupa ce le-au invins pe Ashley Weinhold si Caitlin Whoriskey (6-2, 5-7, 7-5). In turul al doilea, romanca si americanca vor juca impotriva gemenelor Liudmila si Nadia Kicenok, din Ucraina. Niculescu s-a calificat si turul trei al probei de simplu, unde o va infrunta pe Caroline Wozniacki (11 WTA).

Si Simona Halep va evolua in turul trei de la US Open, dupa ce a trecut de Lucie Safarova, scor6-3, 6-4. Halep o va infrunta pe unguroaica Timeea Babos (locul 34 WTA).

La masculin Horia Tecau si Jean Julien Rojer vor juca in turul al doilea contra cuplului. Mate Pavic (Croatia) /Michael Venus (Noua Zeelanda)

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top