Connect with us
Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat in optimile turneului de tenis de Grand Slam US Open, la proba de dublu masculin.

Sport

US OPEN: Perechile Tecau/Rojer si Niculescu/King s-au calificat in optimi. Ce adversari vor intalni

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 5, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Tecau si Rojer au invins, in turul doi, cu scorul de 6-2, 6-2, dupa 56 de minute, cuplul Mate Pavici/Michael Venus (Croaţia/Noua Zeelanda).

In optimi de finala, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor intalni invingatorii partidei dintre perechea Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia), cap de serie numarul 10 si cuplul Robert Lindstedt/Aisam-Ul-Haq Qureshi (Suedia/Pakistan).

In 2015, Tecau si Rojer au ajuns pana in sferturi de finala la US Open.

Si Monica Niculescu a avansat in fazele superioare ale competitiei de Mare Slem

Perechea Monica Niculescu/Vania King (Romania/SUA), cap de serie numarul 10, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu de la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Niculescu si King au invins, in turul doi, cu scorul de 6-3, 6-1, dupa o ora si 19 minute, gemenele ucrainene Liudmila si Nadia Kicenok.

In optimile de finala, Monica Niculescu si Vania King vor intalni perechea rusa Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie numarul 5, care a trecut, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-4, de cuplul Samantha Stosur/Shuai Zhang (Australia/Chin

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top