Connect with us
Vasile Turcu, fost acționar al clubului Dinamo București, a fost internat în stare foarte gravă la Spitalul de Urgență Floreasca.

Sport

Vasile Turcu, internat în stare gravă. Ce a pățit fostul acționar al lui Dinamo FOTO

Vasile Turcu (62 de ani), fostul acționar al clubului Dinamo, a fost internat de urgență la spital, în stare gravă. Se pare că omul de afaceri ar fi vrut să se sinucidă. El suferă de afecțiuni cardiace, dar ar avea și probleme mari financiare.

Vasile Turcu este în comă la Floreasca, iar starea sa este una critică și este monitorizat în permanență. Turcu a fost internat în stop cardio-respirator la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost resuscitat de medici, dar starea sa rămâne una foarte gravă.

Potrivit unor surse citate de Cancan, Vasile Turcu ar fi încercat să își pună capăt zilelor. El ar fi fost descoperit de familia sa, chiar când ar fi încercat să se spânzure. Informația nu a fost confirmată în mod oficial, dar criminaliștii sunt acasă la acesta și fac investigații.

Ce spune Gigi Becali despre Vasile Turcu

Gigi Becali a reacționat la informațiile potrivit cărora Turcu ar fi încercat să se sinucidă. „Eu ştiu ce înseamnă când omul vrea sa se sinucide, când face asta, cade in deznadejde, intră pe mâna diavolului. Numai diavolul îşi spune sa iţi iei viata. omul lui Hristos, orice problemă are în viaţă, le trece cu ajutorul lui Dumnezeu. Eu îl ştiam pe el un om puternic, nu îl ştiam un om care să se sinucidă. Am rămas şocat când mi-aţi spus. El era glumeţ, zâmbăreţ tot timpul. Am vorbit acum o săptămână cu el, m-a sunat să mă întrebe dacă vreau să investesc într-un teren din sectorul 3, că mi-l dă foarte ieftin(…) Da, aşa este, a fost audiat la DNA”, a declarat George Becali pentru Antena 3.

Citește și: Constantin Frățilă, fost campion al României cu Dinamo, a murit la 74 de ani

Citește și: Noi probleme pentru Cristi Borcea. A revenit în închisoare, iar acum…

Citește și: Pericol in relatia dintre Borcea si Pelinel! Nimeni nu se astepta la asta

Citește și: Cristi Borcea, de URGENTA la spital!

Turcu a făcut parte din acționariatul clubului Dinamo până în anul 2011. Atunci, el și-a vândut toate acțiunile către Nicolae Badea, părăsind echipa din Ștefan cel Mare.

În septembrie 2016, el a anunțat că este tentat să se întoarcă la echipa de suflet, după ce Ionuț Negoiță afirmase că este dispus să vândă clubul.

Citește și: Avocata lui Cristi Borcea dezvăluie când va fi eliberat acesta

FOTO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top