Connect with us
Venit în România, nu iese din casă de teamă: "nu a văzut oameni să poarte mască"

Sport

Venit în România, nu iese din casă de teamă: „nu a văzut oameni să poarte mască”

Până acum în România s-au confirmat 18.283 infecții de coronavirus, conform Digi24. Totuși autoritățile fac apel la populație să se informeze doar folosind sursele oficiale. În țara noastră au murit 1.207 de persoane infectate cu noul virus. Primul om infectat din țara noastră a fost depistat și anunțat la 26 februarie. Află mai multe informații din rândurile de mai jos.

Venit în România, nu iese din casă de teamă: „nu a văzut oameni să poarte mască”

Portarul Craiovei pe nume Mirko Pigliacelli a ieșit duminică perioada de carantină. Italianul a trebuit să petreacă 14 zile într-un hotel din Craiova. În țara sa natală a avut o experiență similară de 40 zile.

Perioada petrecută în carantină nu a fost una ușoară pentru acesta. A trebuit să stea doar în cameră. Statul închis într-o cameră nu e numai plictisitor, dar singurătatea este și mai grea.

„Nu a fost ușor în carantină, am stat doar în cameră. Am fost 40 de zile în carantină în Italia și 14 aici, iar acum vreau să merg acasă. E greu să stai tot timpul închis. Și dacă ai o problemă tot singur ești. Nu am făcut absolut nimic, doar am stat în cameră. Aici, la hotel, am încercat să stau liniștit. Mi s-a adus mâncare bună și asta a fost tot”, a declarat portarul italian pentru Gazeta de Sud.

Deși a stat în carantină atât de mult timp, Mirko Pigliacelli a precizat că nu așteaptă să meargă în oraș. Tot ce vrea este să ajungă acasă. Acesta a mai precizat:

„Vreau să merg acasă și să stau liniștit. Chiar nu vreau să merg prin oraș, pentru că mi-e frică. Am stat pe geam și m-am uitat și nu am văzut oamenii să poarte mască”.

Este interesant că în Craiova, cel puțin din ce a putut vedea pe geamul camerei sale, oamenii nu poartă mască. De aceea, nu vrea să iasă afară și să se infecteze de coronavirus. Important este că abia așteaptă să meargă la antrenamente.

„Îmi este dor de fotbal. Îmi este dor de antrenamente. De marți, când începem, sunt la treabă. Încercăm să-i facem fericiți pe suporterii Craiovei și să câștigăm titlul.

Luptăm pentru asta cu CFR Cluj și FCSB, dar eu cred că noi avem prima șansă. Știu că Mister este un antrenor foarte bun și cred că va fi bine”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top