Sport

Vera Wang: femeia care a uimit o lume întreagă la 71 ani

Vera Wang va împlini 71 ani în mai puțin de două luni. Este o fostă patinatoare de origine americană care uimește publicul cu fizicul său. Pozele puse pe rețelele de socializare atrag atenția internauților care nu vor să creadă că Vera are 70 ani.

Vera Wang: femeia care a uimit o lume întreagă la 71 ani

Vera Wang este o fostă patinatoare în vârstă de 70 ani, născută pe 27 iunie 1949 care și-a păstrat tinerețea chiar și la venerabila vârstă. Dacă la noi, femeile la 70 ani arată ca niște bunicuțe și abia se mai mișcă, Vera arată ca o femeie de 30 sau 40 ani.

Pozele pe care le-a pus pe rețelele de socializare au uimit internauții cărora nu le vine să creadă că femeia din imagini chiar are 70 ani. După ce a renunțat la cariera sa în patinaj, Vera a ajuns o creatoare de modă faimoasă.

Aceasta le dă o lecție femeilor care aflate în carantină nu se mai aranjează. A scris într-o postare: „Cine zice că nu te poţi aranja? Staţi acasă!”

La scurt timp de la postare, internauții au început să comenteze modul în care Vera Wang arată la 70 ani. Comentariile exclamau:

„Vera, arăţi de parcă ai avea 40 de ani. Ne spui, te rog, care e secretul tău?”

„Arată de parcă ar avea 30 de ani sau mai puţin, jur!”

„Cum se face că ai 70 de ani? Nu pricep!”

„Ai făcut ca vârsta de 70 de ani să arate perfect. Sper să arăt şi eu la fel peste 30 de ani”

„O minunată doamnă”, „O regină”, „Nu cred nicio secundă că ai 70 de ani! Eşti minunată”, „Cum ai 70, Vera? Arăţi de 25”

Vera Wang este născută pe 27 iunie 1949 la New York. La 8 ani începea patinajul artistic, iar în timpul liceului s-a antrenat cu James Stuart pentru proba de perechi. În anul 1968 a participat la campionatele naționale de patinaj artistic din America.

Nu a reușit să intre în echipa olimpică a Americii, iar în acel moment a decis să își dedice timpul industriei modei. Mai târziu, faima i-a schimbat viața. Mai mult de atât, aceasta a apărut în mai multe producții de televiziune.

Share
Scris de
Oana Pauna

Acest site foloseste cookies.

Read More