Connect with us

Sport

VIDEO SUPER HOT | Mandy Rose şi Sonya Deville au „încins” o plajă din SUA. Ipostaza în care au fost surprinse cele două superstaruri WWE

Mandy Rose(n.r. Amanda Rose) şi Sonya Deville(n.r. Daria Berenato) sunt două dintre cele mai talentate şi apreciate luptătoare din WWE. Americancele, care sunt şi foarte bune prietene şi care formează echipa „Fire & Desire”, pot fi urmărite în exclusivitate la Telekom Sport, în show-ul SmackDown, difuzat în fiecare duminică.

Mandy Rose (28 de ani) şi Sonya Deville (26 de ani) sunt nedespărţite una de cealaltă chiar şi în timpul liber, atunci când îşi petrec o bună bucată de vreme filmând pentru propriul lor canal de YouTube: „Mandy & Sonya Damandyz Donutz”.

Cele două luptătoare au făcut senzaţie în ultimul lor episod de vlog. Mandy şi Sonya le-au prezentat fanilor cum decurge o şedinţă foto. Photoshoot-ul a fost însă de-a dreptul incedinar, ele pozând în costume de baie, care mai de care mai sexy.

Sonya Deville, gay asumat

Un aspect interesant din viaţa personală a celor două superstaruri WWE este orientarea sexuală a Sonyei Deville. Ea este prima luptătoare care a recunoscut public că aparţine comunităţii gay. Sonya a participat şi în show-ul „Total Divas”, acolo unde n-a avut nicio reţinere să îşi expună relaţia pe care o are cu frumoasa ei iubită, Arianna.

Aşadar, între Sonya şi Mandy, care este straight, nu există niciun fel de altă relaţie, în afara celei de prietenie. De-a lungul timpului, ele au pus de mai multe ori capăt speculaţiilor fanilor care bănuiau că ar putea fi împreună.

În România, pe cele două le puteţi urmări doar la Telekom Sport şi pe site-ul telekomsport.ro, în fiecare duminică, în show-ul WWE SmackDown.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top