Connect with us
Viktoria Plzen Astra, scor live. Giurgiuvenii înfruntă echipa cehă joi, 20 octombrie, de la ora 22.05, în grupa E din Europa League.

Sport

Viktoria Plzen – Astra, SCOR final 1-2, REZUMAT VIDEO

Viktoria Plzen Astra Scor final 1-2

UPDATE 23:56: Meciul s-a încheiat, SCOR FINAL Viktoria Plzen – Astra 1-2. Astra a făcut un joc frumos, cel mai bun om de pe teren a fost Alibec care a dus echipa spre un succes neașteptat. O victorie pe deplin meritată!

Rezumat PLZEN – ASTRA

UPDATE 23:54: Iese Lovin  și intră Oros, în ultimul minut de prelungiri.

UPDATE 23:52: Schimbare Astra, iese Alibec, cel mai bun jucător al Astrei azi și intră Florea. Suntem în ultimul minut de joc, s-au anunțat 3 minute de prelungiri.

UPDATE 23:49: Kovarik (Plzen) trimite un şut puternic de la marginea careului. Şutul periculos, direcţionat sub bara transversală, este blocat de Silviu Lung Jr., care reuşeşte o salvare superbă și ţine mingea departe de interiorul porţii.

UPDATE 23:48: GOL Plzen! Apară Lung Jr. penaltyul, însă mingea ricoșează din nou în jucătorul ceh Horava și acesta înscrie.

UPDATE 23:46: PENALTY Plzen în minutul 85!

UPDATE 23:45: Schimbare în echipa Astrei. În minutul 82, iese Budescu și intră Alexandru Ioniță.

UPDATE 23:42: Krmencik (Plzen) sare pentru o centrare şi trimite o lovitură frumoasă cu capul de lângă careu, care se duce cu puţin peste bară.

UPDATE 23:40: Prima centrare a gazdelor în careul nostru în a doua repriză de joc. Mingea ajunge în brațele portarului Silviu Lung Jr.

UPDATE 23:37: Schimbare la Plzen,  iese Martin Zeman şi intră Jan Kovarik.

UPDATE 23:32: Krmencik (Plzen) face slalom spre poartă dar jucătorii Astrei iși fac bine treaba și degajează mingea.

UPDATE 23:26: GOL ASTRA! Minutul 64, șutează Alibec, balonul este deviat în propria poartă de Horava.

UPDATE 23:24:  Budescu  a trimis un voleu promiţător de la marginea careului dar ratează puţin ţinta, şutul său se duce peste transversală.

UPDATE 23:23: Lukas Hejda (Plzen) are nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE 23:16: David Limbersky (Plzen) încearcă un șut fără preluare din interiorul careului, dar a șutat defectuos și mingea trece departe de bara dreaptă.

UPDATE 23:14: Schimbare la Plzen în minutul 52, iese Duris, intră Poznar.

UPDATE 23:10: Tomas Horava (Plzen) trimite o diagonală, dar Astra îndepărtează pericolul. Astra încearcă să țină mingea departe de careul propriu.

UPDATE 23:06: A început a doua repriză!

UPDATE 22:50: Final de repriză! SCOR la pauză  Viktoria Plzen – Astra 0-1.

UPDATE 22:46: GOL ASTRA! Înscrie Alibec în minutul 41, din pasa lui Budescu.

UPDATE 22:44: În primele 40 de  minute, Plzen are o posesie mai bună a mingii.

UPDATE 22:39: Cehii pun presiune pe poarta Astrei, românii se concentrează în propriul careu. Ergys Kace (Plzen) preia mingea și șutează de la 22 metri. Silviu Lung Jr. prinde balonul care se îndrepta spre centrul porții.

UPDATE 22:33: De la marginea terenului Milan Petrzela (Plzen) trimite balonul in interiorul careului, dar centrarea este blocată.

UPDATE 22:30: O minge în careul nostru și Plzen este aproape de a-l surprinde pe Silviu Lung Jr.

UPDATE 22:29: Astra duce des mingea spre poarta adversă, jucătorii Astrei ajung destul de ușor în poziții de șut.

UPDATE 22:27: Alibec este în mare formă, se desprinde din nou de lângă adversari și șutează bine, dar mingea trece pe lângă poartă.

UPDATE 22:22: Alibec și Budescu combină la maginea careului, Budescu șutează pe poartă direct în brațele portarului. Ocazie mare și pentru gazde, greseală mare în defensiva noastră.

UPDATE 22:15: Alibec la limita offsaidului, față în față cu portarul Kozacik, acesta respinge în cele din urmă.

UPDATE 22:14: Combinație frumoasă între Săpunaru și Alibec, mingea nu ajunge din păcate pe spațiul porții. Început bun de meci pentru Astra.

UPDATE 22:09: Lovin o pasă către Alibec, însă acesta nu ajunge la timp pentru un șut pe poartă.

UPDATE 22:05: A început meciul Viktoria Plzen – Astra!

UPDATE 21:57: Mai sunt 8 minute până la începerea meciului.

Echipele de start:

22-00-live-viktoria-plzen-astra-campioana-romaniei-e-intr-o-situatie-critica-dar-isi-poate-usura-viata

SCOR  Steaua – FC Zurich

Astra joacă în deplasare cu Viktoria Plzen, joi, de la ora 22.05, în Grupa E din Europa League. Astralii vin după un rezultat foarte slab cu AS Roma și după o înfrângere la limită cu Austria Viena, scor 2-3.

De cealaltă parte, adversarii giurgiuvenilor au înregistrat două rezultate de egalitate până acum și ocupă locul al treilea în grupă.

„Este un joc important în economica calificării. Întîlnim o echipă bună, o echipă robustă, o echipă cu experiență în competițiile europene. Noi sîntem conectați la partidă și vom face tot ce ține de noi ca acest meci să nu îl terminăm cu un insucces. Plzen este o echipă care și cu ajutorul publicului pune o anumită presiune pe adversar. Noi am venit să jucăm fotbal și să ne ridicăm la nivelul adversarului, să creem un spectacol!

Am avut o discuție cu jucătorii, am vorbit cu ei înainte de joc și îmi doresc să revenim și să redevenim echipa care am fost anul trecut. Am încredere în elevii mei și sînt sigur că echipa nu merită locul din momentul de față! Vom munci mult pentru a reveni acolo unde trebuie. A fost un moment zero pentru mine și îmi doresc din suflet să îmi aduc aportul ca această echipă să ajungă în primele șase, și asta vom face”, a spus Marius Şumudică, înaintea partidei.

Situația la Giurgiu este una tensionată, întrucât există probleme financiare, iar jucătorii sunt neplătiți. Președintele Dani Coman s-a declarat optimist: „Am vorbit şi cu jucătorii, particip aproape la fiecare antrenament, stau de vorbă cu ei. Şi ei sunt nemulţumiţi, dar ăsta e fotbalul. Sunt momente în viaţa unei echipe când lucrurile efectiv nu merg, dar eu am încredere şi veţi vedea că va veni soarele şi pe strada Astrei”

Viktoria Plzen Astra Scor Live – Echipe probabile

Viktoria Plzen: Kozacik – Reznik, Hubnik, Hejda, Limbersky – Zeman, Horava, Hromada, Petrzela – Poznar, Krmencik.

Astra Giurgiu: Lung – Stan, Alves, Săpunaru, Moraes – Lovin, Seto – Ioniță, Romario, Budescu – Alibec.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, condusă la centru de Aleksei Eskov.

Partida Viktoria Plzen – Astra Giurgiu va fi transmisă în direct de DolceSport. Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live al partidei și cu cele mai importante faze.

Clasamentul Grupei E

1. AS Roma (5-1) 4
2. Austria Vienna (3-2) 4
3. Viktoria Plzen (1-1) 2
4. Astra (2-7) 0

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top