Sport

Villarreal-Steaua, Scor final 2-1 , Europa League – Rezumat VIDEO

Villarreal Steaua SCOR final 2-1 (Sansone 16, Trigueros 88, Achim 55). Steaua a fost eliminată din Europa League. Osmanlispor și Villarreal vor merge mai departe către primăvara europeană.

REZUMAT MECI !!!


UPDATE, ora 19:53
: FINAL DE MECI!!! Steaua este eliminată.

UPDATE, ora 19:52: Steaua se aruncă în atac, însă Golubovic nu reușește să ciupească o minge deviată peste apărarea adversă.

UPDATE, ora 19:51: Mai sunt 2 minute. Roberto Soriano își bate joc de o ocazie uriașă, șutând slab fix pe direcția lui Niță.

UPDATE, ora 19:48: 5 minute de prelungiri. Steaua forțează egalarea.

UPDATE, ora 19:46: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Villarreal!!! Execuție minunată din partea lui Manu Trigueros care îl lobează pe Niță de la 20m. Splendidă execuția mijlocașului iberic.

UPDATE, ora 19:42: Villarreal efectuează și ultima modificare. Iese Bakambu și intră Rodrigo Fernandez.

UPDATE, ora 19:40: Steaua face și ultima schimbare. Ovidiu Popescu îi ia locul lui Fernando Boldrin.

UPDATE, ora 19:38: Nicola Sansone este schimbat de Rafael Santos Borre.

UPDATE, ora 19:37: Cartonaș roșu pentru Gabi Tamaș. Fundașul stelist își lasă echipa în 10 oameni după o tragere de tricou care i-a adus cel de-al doilea cartonaș galben.

UPDATE, ora 19:36: Accidentare Alin Toșca. Fundașul stelist pare să aibă probleme la gleznă.

UPDATE, ora 19:35: Călcâi superb al lui Sansone din pasa lui Bakambu, dar execuția trece puțin pe lângă poarta Stelei.

UPDATE, ora 19:32: Se joacă pe contre pe El Madrigal!!!

UPDATE, ora 19:28: S-au scurs 25 de minute din repriza secundă. Steaua este o echipă mult schimbată în bine în această repriză. Totuși, încă lipsește claritatea în ultima treime a terenului.

UPDATE, ora 19:26: Ocazie mare pentru Steaua!!! Șutul la colțul lung al lui De Amorim este scos cu greu de Asenjo.

UPDATE, ora 19:20: Persistă greșelile personale în jocul steliștilor. Incoerența în exprimarea fotbaliștilor roș-albaștrii duce la ratarea multor ocazii.

UPDATE, ora 19:17: Ratare imensă Bakambu!!! Greșeala lui Toșca îl lasă pe Bakambu singur cu Niță. Congolezul driblează spre dreapta, dar șutul său ajuge doar în plasa laterală.

UPDATE, ora 19:14: La acest scor, situația rămâne neschimbată. Steaua încă are nevoie de cel puțin un gol pentru a spera la calificare.

UPDATE, ora 19:12: GOOOOOOOOOOOL Steaua!!! Înscrie pentru Steaua, nou intratul Vlad Achim.

UPDATE, ora 19:10: Schimbare la Steaua. Iese Pintilii și intră Achim.

UPDATE, ora 19:08: S-au scurt 7 minute din repriza secundă. Ostilitățile sunt în continuare controlate de Villarreal, care pare capabilă să controleze jocul fără a face mari eforturi.

UPDATE, ora 19:00: A început repriza a doua la Villarreal. La pauză, Laurențiu Reghecampf l-a schimbat pe Gabriel Enache cu Bojan Golubovic. În aceste condiții, Popa va reveni pe postul de mijlocaș dreapta, iar bosniacul va trece vârf.

UPDATE, ora 18:47: Final de repriză pe El Madrigal. Steaua este condusă de Villarreal, după primele 45 de minute, în urma unui joc dezamăgitor. Gruparea roș-albastră a părut neinspirată și mult prea deficitară în ceea ce privește execuțiile simple. Totodată, lipsa unui atacant veritabil este foarte vizibilă. Adi Popa se remarcă cu greu dintre masivii fundași spanioli.

UPDATE, ora 18:45: Ocazie imensă pentru Villarreal!!! Pasa greșită a lui Boldrin ajunge la Bakambu care însă ratează 1 vs.1 cu Niță. Portarul Stelei are o intervenție excelentă.

UPDATE, ora 18:41: Angajarea lui Adi Popa nu se soldează nici măcar cu un corner. Șutul lui Boldrin care a urmat acțiunii lui Popa iese afară dintr-un fundaș advers, dar nu se dictează nimic.

UPDATE, ora 18:39: Încă o ocazie pentru spanioli. Șutul lui Mario Gaspar trece pe lângă buturile lui Niță.

UPDATE, ora 18:37: Probleme medicale pentru Mateo Musacchio. Acesta este schimbat cu Alvaro Gonzalez.

UPDATE, ora 18:35: Cu 10 minute rămase din prima repriză, Steaua încă nu a bifat vreo ocazie importantă. Jocul echipei lui Reghecampf suferă serios la construcție

UPDATE, ora 18:32 : Galben pentru Gabi Tamaș, după o tragere de tricou asupra lui Jaume Costa.

UPDATE, ora 18:31: Centrarea lui Mario este finalizată cu capul peste poartă de Bakambu. Acțiunea a însumat peste 20 de pase consecutive.

UPDATE, ora 18:30: Nicola Sansone a scăpat către poartă, însă a decis să finalizeze singur, iar șutul său slab ajunge în brațele lui Niță.

UPDATE, ora 18:29: Steliștii au arestat posesia pentru prima oară în acest meci. Până acum, fără reușite majore.

UPDATE, ora 18:26: Cartonaș galben pentru Cedric Bakambu. Atacantul congolez al celor de la Villarreal a fost avertizat pentru simulări repetate.

UPDATE, ora 18:23: Spaniolii presează din ce în ce mai tare. Steaua rezistă cu greu

UPDATE, ora 18:18: Steaua are o ocazie bună. Adi Popa încearcă să finalizeze de unul singur dar este blocat. Din respingere, Enache ratează.

UPDATE, ora 18:16: GOOOOOOOOOL Villarreal!!! Minutul 16: Nicola Sansone înscrie după o fază cursivă pe flancul drept.

UPDATE, ora 18:15: Corner pentru Villarreal în urma unei faze bine lucrate

UPDATE, ora 18:10: După 10 minute de joc, scorul este în continuare egal, 0-0. Villarreal pare să aibă o posesie mai bună, dar fără să concretizeze în ocazii.

UPDATE, ora 18:08: Ocazie bună pentru Villarreal. Lovitura liberă executată de Manu Trigueros a fost prinsă, fără probleme, de Niță.

UPDATE, ora 18:05: Spaniolii par mai prezenți în joc, în debutul partidei, dar ocaziile întârzie să apară.

UPDATE, ora 18:00: Meciul a început. Villarreal a avut lovitura de start

UPDATE, ora 17:40: Conform ultimelor informații, în jur de 5.000 de români vor fi prezenți la partidă.

UPDATE, ora 17:10, ECHIPELE OFICIALE:

Villarreal : Asenjo – Gaspar, Musacchio, Ruiz, Costa – Dos Santos, Trigueros, Bruno Soriano, Roberto Soriano – Bakambu, Sansone

Steaua : Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Bourceanu – Enache, Boldrin, De Amorim – Popa

Villarreal Steaua SCOR – Scenariile în care Steaua merge mai departe în primăvara europeană

Situația actuală din clasament o găsește pe Steaua pe poziția secundă cu 6 puncte, la egalitate cu adversarii din această seară dar și cu elvețienii de la FC Zurich. Liderul grupei, Osmanlispor are 7 puncte. În aceste condiții, scenariile calificării sunt multiple.

Pentru roș-albaștrii, ideală ar fi o victorie care le-ar asigura calificarea din grupă. Steaua ar putea chiar prinde locul 1 dacă celălalt meci se termină egal. În cazul unei victorii fie a lui Osmanlispor, fie a lui Zurich, Steaua va prinde locul 2.

În cazul unui egal, 0-0 sau 1-1 diseară, Villarreal va merge mai departe în dauna Stelei și a elvețienilor de la Zurich. Singura remiză care o califică pe Steaua este 2-2. Totuși, pentru ca acest scenariu sa-i fie favorabil, gruparea din Ghencea are nevoie ca FC Zurich să piardă contra turcilor de la Osmanlispor.

clasament grupa L

Villarreal Steaua:Declarațiile celor doi antrenori

Antrenorul Stelei a dat asigurări ca jucătorii săi sunt conștienți de importanța partidei, iar asta se va vedea în atitudinea lor de pe teren.

„Pe hârtie, Villarreal era favorită, dar după disputarea mai multor meciuri s-a văzut că e o grupă foarte echilibrată. De aceea fotbalul e foarte frumos, se poate întâmpla orice. Întâlnim o echipă importantă din Spania, o echipă cu rezultate incredibile. Trebuie să fim realişti. Orice meci pe care îl jucăm îl abordăm la victorie, dar rămâne să demonstrăm pe teren.”

Reghecampf se așteaptă la o partidă de foc

„E un meci foarte important pentru noi. Am venit aici să câştigăm, e singura noastră şansă pentru a merge mai departe în primăvara europeană. Va fi un joc deschis, un joc interesant. Villarreal e o echipă foarte puternică, va juca acasă şi cu siguranţă va avea aportul publicului, astfel că vom avea un meci foarte dificil.”

„Vom încerca să jucăm pentru a câştiga meciul. E foarte important să reuşim să marcăm, dar, în acelaşi timp, trebuie să fim atenţi când pierdem mingea. Ştim calităţile jucătorilor de la Villarreal şi vreau să avem în minte şi golul pe care l-am primit la Bucureşti”, a declarat antrenorul Laurențiu Reghecampf la conferința de presă dinaintea meciului.”

Spaniolii sunt precauți

Tehnicianul spaniol, Fran Escriba a analizat și el pe larg confruntarea din această seară, punctând importanța tratării meciului cu maximă seriozitate:”Toate cele 4 echipe sunt favorite la calificare. Vor fi cu siguranță, două meciuri pe cinste pentru că toate echipele vor juca la victorie. Recunosc că la începutul campaniei am tratat oarecum superior adversarele, dar ele s-au dovedit a fi foarte puternice. Știm că am făcut greșeli, dar le putem îndrepta pe toate cu o victorie în această seară. Calificarea e încă în mâinile noastre și vom face tot posibilul pentru a o reuși.

Referitor la jucătorii săi, antrenorul Submarinului Galben este foarte încrezător în experiența pe care o are trupa sa în meciurile vitale.

„Am mare încredere în fotbaliștii mei. Toți au calitate și caractere puternice, de aceea mă aștept ca importanța meciului să nu-i copleșească. Ședințele tehnico-tactice cred că au lămurit punctele forte ale adversarilor, deci vom fi pregătiți. Suntem conștienți de calitatea adversarilor, dar în același timp, știu că noi avem abilitatea de a controla meciul.”

În finalul intervenției sale, Fran Escriba a cerut ajutorul fanilor pentru ca la finalul serii, ei să fie cei care se bucură:”Noi vom încerca să ne facem datoria pe teren, dar avem mare nevoie ca și suporterii să fie la înălțime în tribune.”

Villarreal Steaua SCOR – echipe probabile:

Villarreal: Asenjo – Mario, Musacchio, Ruiz, Costa – Dos Santos, Trigueros, Bruno, Soriano – Sansone, Pato

Steaua București: Niță – Ov.Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Bourceanu – Enache, Boldrin, De Amorim – Popa

Partida din această seară va fi arbitrată de o brigadă din Germania condusă la centru de Manuel Grafe. El va asistat la cele două linii de Holger Henschel şi Mike Pickel. Arbitrii adiționali vor fi Robert Hartmann şi Marco Fritz, iar rezerva centralui este Christian Gittelmann.

Meciul Villarreal-Steaua va începe la ora 18:00 și va fi transmis în direct de DolceSport 1 și PRO TV.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-12-08T23:12:01+02:00 23:12

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More