Connect with us
Wimbledon: Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, învinse în sferturile probei feminine de dublu

Sport

Wimbledon: Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, învinse în sferturile probei feminine de dublu

Vești proaste de la Wimbledon. Perechea română Irina Begu/Mihaela Buzărnescu s-a oprit în sferturile de finală ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a fost învinsă, miercuri, de cuplul Nicole Melichar (SUA)/Kveta Peschke (Cehia), cap de serie numărul 12, cu 5-7, 6-4, 6-4.

Begu şi Buzărnescu, desemnate capi de serie numărul 15, s-au înclinat după două ore şi 2 minute de joc echilibrat.
Româncele au avut o singură minge de break, fructificată, în timp ce învingătoarele şi-au creat trei şi au transformat două.

Cu cât vor fi recompensate Begu și Buzărnescu

Begu şi Buzărnescu vor fi recompensate cu un cec de 56.000 de lire sterline şi 430 de puncte WTA la dublu. Buzărnescu şi-a egalat cea mai bună performanţă la dublu la un Grand Slam, realizată luna trecută la Roland Garros. Begu a avut o semifinală la Australian Open anul acesta, dar sfertul de finală este cel mai bun rezultat reuşit la Wimbledon în proba de dublu.

Serena Williams, în semifinale la Wimbledon, la zece luni după ce a născut

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams s-a calificat marţi în semifinale la Wimbledon, la zece luni după ce a născut, graţie victoriei obţinute marţi în faţa italiencei Camila Giorgi, locul 52 mondial, în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-4.

Americanca de 36 ani, fost lider mondial, acum locul 181 WTA, este cap de serie N.25. Serena Williams, care a născut o fetiţă în septembrie 2017, a intrat la Wimbledon pe lista capilor de serie datorită organizatorilor, decizie care a contrastat cu cea luată la Roland Garros, unde nu a figurat pe lista favoritelor.

Citește și: Wimbledon: Sorana Cîrstea și Alexandra Dulgheru merg mai departe. Irina Begu, eliminată

Serena Williams, care a câştigat de şapte ori turneul de la Wimbledon, va juca joi, în semifinale, cu germanca Julia Goerges (13 WTA). Aceasta a învins-o în sferturi pe olandeza Kiki Bertens (20 WTA) în seturi, 3-6, 7-5, 6-1.

Cealaltă semifinală le va opune pe germanca Angelique Kerber (10 WTA) şi letona Jelena Ostapenko (12 WTA).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top