Connect with us
Alina Borcea a facut noi precizari despre eventualul divort despre Cristi Borcea, dupa declaratiile facute de avocata acestuia.

Vedete

Alina Borcea, noi precizari despre divort: „Adevarul este ca…”

Alina Borcea spune ca este inca sotia lui Cristi si ca actele de divort nu sunt gata. Ea lasa insa de inteles ca partajul s-ar putea produce luna viitoare.

“Tot o minciuna este si asta. Adevarul este ca eu sunt la Miami cu copiii, ca sunt sotia lui Cristi Borcea, ca nu a bagat nimeni actele de divort. Presa ne tot divorteaza de doi ani, noi suntem casatoriti din 2011 si ma numesc Alina Borcea. Avocata a spus ca in iunie divortam. Nu a inaintat nimeni divortul pana in prezent. Mai aveti putina rabdare pana luna viitoare.” a marturisit Alina, pentru cancan.ro.

Citeste si: Avocata lui Borcea spune cand vor divorta Cristi si Alina!

Citeste si: Alina Borcea o face praf pe Valentina Pelinel: Vrea sa…

Nevasta lui Borcea spune ca apartementul de 3 milioane de euro din Statele Unite ii apartine si ei, precizand ca omul de afaceri „nu ar putea sa isi lase copiii in strada”.

Pe de alta parte, Gigi Becali a spus, pentru sursa citata, ca Cristi Borcea si-a programat o permisie pentru luna mai, atunci cand Valentina Pelinel urmeaza sa nasca.

„Cand spun ceva, spun adevarul si va spun: este in puscarie si nu poate iesi decat in luna mai (…) in luna mai este programata venirea pe lume a celui de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea. Nu vi se pare normal sa-i dea drumul daca se naste copilul lui, nu e normal?”, marturisirea Gigi Becali in urma cu cateva luni

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top