Connect with us
Castigatorul Eurovision Romania 2016

Vedete

CASTIGATORUL EUROVISION ROMANIA 2016 este OVIDIU Anton

Ovidiu Anton a castigat EUROVISION ROMANIA 2016

Castigatorul Eurovision Romania 2016 este Ovidiu Anton, el va reprezenta Romania la Stockholm

CASTIGATORUL EUROVISION ROMANIA. Ovidiu Anton a interpretat piesa „Moment of silence”, care a reusit sa-i aduca trofeul Eurovision Romania.

Castigatorul va reprezenta tara noastra in Mai la finala Eurovision.

Castigatorul Eurovision 2016 Romania a fost votat exclusiv de public

ovidiu-anton-eurovision-scena

Anul acesta a fost o premiera, castigatorul a fost ales doar de public, fanii Eurovision contesta vehement castigatorul si sustin ca Ovidiu Anton nu merita sa ne reprezinte.

Piesa Moment of Silence va „urca” pe scena de la Stockholm in luna mai la finala Eurovision 2016.

Castigatorul Eurovision Romania 2016 – Ovidiu Anton

 



Ovidiu Anton va reprezenta Romania in luna mai la Stockholm.

Ovidiu Anton
Ovidiu Anton este un artist roman din Romania. Prieten cu scena de pe la 6 ani, a studiat chitara si pianul la scoala de muzica. Din dorinta de a compune si a interpreta muzica rock, in 1998 a infiintat trupa Carpe Diem alaturi de care a concertat in tara si strainatate timp de 4 ani.

In 2003 Ovidiu a castigat locul 2 la sectiunea interpretare Mamaia cu o piesa proprie, in 2004 -2006 fiind sef de promotie a Scolii Vedetelor Editia a 2-a. Astfel, in 2005 el a avut ocazia de a reprezenta Romania la Cerbul de Aur.

A sustinut sute de concerte, a participat la Selectia Nationala Eurovision 2010 si a castigat locul 2 la Sectiunea Rock Mamaia 2011. In 2012 a participat la Selectia Nationala Eurovision cu piesa proprie ‘I walk alone’, iar faptul ca interpretarea sa a fost cea mai apreciata de catre membrii juriului de specialitate, cat si experientele anterioare, l-au convins ca anul ce urmeaza, in 2013, sa compuna din nou pentru aceasta competite.

Ovidiu a semnat si un contract cu casa de discuri Roton. In prezent el compune alaturi de Calin Grigoriu, bunul sau prieten cu care a orchestrat si piesa ‘I walk alone’ iar incepand cu primavara lui 2013, cei doi vor putem oferi publicului un nou proiect de muzica rock de calitate la care lucreaza intens.

Top hituri:

Run Away With Me
I walk alone

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2016-03-10T22:06:31+02:00 at 22:06

    atata zgomot pentru nimic asta a iesit anul asta asta ne reprezinta pe noi ca vrem ca nu vrem asta este cui ii convine ca trebuie sa ne reprezinte nu cred sa aiba vreo vina juriul sau chiar prezentatorii ca a iesit el nu cred dar lumea l-a vazut pe el omul potrivit pentru aceasta competitie eurovision ca are o piesa sensibila dar si ca lumea nu uita ce s-a intamplat in noaptea aia groaznica ca doar are legatura cu aia care au murit

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top