Connect with us

Vedete

Cristina Spatar dezvaluie motivele care au impins-o catre divort

Cristina Spatar trece prin momente dificile in casnicia cu omul de afaceri Alin Ionescu. Cantareata a marturisit ca a luat in calcul varianta divortului.

Cristina Spatar trece prin momente dificile in casnicia cu omul de afaceri Alin Ionescu. Cantareata a marturisit ca a luat in calcul varianta divortului.

Cristina Spatar a povestit ca problemele din mariaj au facut-o sa slabeasca drastic. A fost la un pas de divort, insa a decis sa lupte pentru casnicie datorita copiilor.

Citeste si: Cel mai nonconformist cuplu din Romania divorteaza

„Nu mi-a zis nimic. El este delicat. Oricum el este de acord cu tot ce fac eu, atunci cand vine vorba de interventii estetice. Datorii nu am, asa cum s-a scris, dar este loc de mai bine. Imi doresc sa castig bani, sa cant la petreceri. Eu nu pot sa cant manele, pentru ca sunt foarte grele. As fi vrut eu. Voi canta muzica veche de petrecere, Gica Petrescu, Ioana Radu, dar deocamdata sunt in perioada de recuperare. Am stat in pat si am luat vitamine, m-am odihnit si m-am si ingrasat dupa operatie. Am 56 de kilograme si jumatate de la 53 de kilograme. Ma simt o femeie faina, puternica. Am doi copii de crescut. Eu le sfatuiesc pe doamnele care trec prin dificultati in cuplu sa stea sa mediteze bine. Eu am avut momente pentru cinci minute cand am zis «gata acum divortez», dar au venit cei mici si mi-au furat imediat gandurile. Suntem oameni, nu trebuie sa luam decizii pripite. Ocupata fiind, lucrurile par mult mai simple si mai usor de depasit. Eu i-am spus sotul ca nu m-ar fi deranjat poate atat de tare daca nu am fi fost persoane publice „, a marturisit Cristina Spatar la „Teo Show”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top