Connect with us
Formatia Holograf a fost jefuita unde nimeni nu se astepta

Vedete

Formatia Holograf a fost jefuita unde nu se astepta nimeni

Ghinion teribil pentru membrii formatiei Holograf, care au fost victima hotilor intr-un moment in care nu se asteptau la o asemenea intamplare. Chiar cand cantau intr-un concert sustinut in afara tarii, artistii au fost luati in vizor de niste „profesionisti”. Se intampla in Centrul Cultural Pompidou, situat in cartierul Beaubourg, arondismentul 4 in Paris, pe malul drept al Senei, intre cartierele Halelor si Marais.

Cel care a dezvaluit detalii despre aceasta experienta neplacuta a fost Tino Furtuna, care a povestit totul la emisiunea „Dincolo de aparente”, de la Antena Stars: „Am cantat intr-un club corsican, in incinta Centrului Cultural Pompidou, noaptea. Ne-am aruncat hainele pe niste canapele. Era lume multa… Cand ne-am intros, am descoperit ca ii luasera toti banii lui Edi…”

Acesta a fost un eveniment negativ singular pentru concertele sustinute de Holograf in afara tarii.

Citeste si: Carmen Minune jefuita! Ce i-au furat hotii

Alanis Morissette, jefuita de propriul impresar

Majoritatea experientelor internationale s-au terminat foarte bine pentru unii dintre cei mai apreciati cantareti din Romania. Una dintre acestea s-a consumat chiar in Coreea de Nord, conform celor precizate de acelasi Tino Furtuna. Se intampla cu putin timp inainte de Revolutie, cand Romania si Coreea de Nord erau „popoare prietene”.

„Experienta maxima in Est a fost in iulie 1989, in Coreea de Nord. Eram prietenii lor cei mai buni, impreuna cu RDG-istii si forta oranduirii era asa de mare… Era al XIII-lea festival al tineretului si studentilor, pe un stadion de 150.000 de locuri, plin ochi cu oameni care stiau fiecare pe ce scaun stau, cu placute… Erau 40.000 de oameni la placute… Ce era in Romania era la o scara foarte mica, de amatori. Acolo, unul dintre ultimele cadre din demonstratia celor de la placute a fost un desen animat. Ideea de a face un desen animat cu precizia miscarilor si fluiditatea miscarilor care se facea prin trei tipuri de comenzi era impresionanta. M-a lasat cu gura cascata…”, a adaugat Tino Furtuna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top