Connect with us
Mariana Rosca traieste o adevarata drama. "Blonda lui Iri" este suspecta de cancer dupa ce i s-au descoperit 12 noduli la san.

Vedete

O vedeta din Romania, suspecta de cancer la san! Are 12 noduli la san!

Mariana Rosca a mai avut probleme grave de sanatate in trecut si a suferit o interventie chirurgicala de 7 ore, in urma careia i s-a extirpat o tumora de 6 centimetri. „Blonda lui Iri” acuza dureri in gat inca din anul 2010 si a aflat ca are probleme grave.

Boala a impiedicat-o sa se casatoreasca, iar vedeta nu a vrut sa se opere, dar medicii au convins-o ca daca nu va face interventia chirurgicala isi va pierde vocea si va face cancer.

Citeste si: Momente dramatice pentru Monica Pop. I-a recidivat cancerul

Citeste si: Marian Darta a murit de cancer

„Nodulul era cat pumnul si nu-mi venea sa cred. Mi-au scos tiroida si nu mai pot manca orice. Am mancat popcorn cu caramel si am facut o reactie alergica. Acum voi avea un regim special si am o lista cu ce am voie sa mananc. M-a costat doar 4000 de dolari in afara de atentia pe care le o dadeam. Te ajutatu sa mergi, sa te speli si intrebau daca ai nevoie de ceva. Am preferat sa fiu operata la clasa 1. Va trebui sa iau pastile toata viata, pentru tiroida”, a povestit Mariana Rosca la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top