Connect with us
Smiley si Simona Halep sunt din ce in ce mai apropiati, alimentand zvonurile conform carora cei doi ar avea o relatie mai mult decat amicala.

Vedete

Sunt Smiley si Simona Halep impreuna? Detaliile care ii dau de gol!

Smiley si Simona Halep par din ce in ce mai apropiati, iar speculatiile cum ca cei doi ar forma un cuplu au inceput sa apara in spatiul public.

Smiley si Simona Halep par din ce in ce mai apropiati, iar speculatiile cum ca cei doi ar forma un cuplu au inceput sa apara in spatiul public.

Totul a inceput dupa ce Simona Halep a marturisit ca ii plac foarte mult melodiile lui Smiley. Cantaretul a reactionat: Simona este o super sportiva, e si super draguta si modesta. Abia astept sa ne cunoastem. Mie mi-ar placea sa vina la un concert” a spus acesta la Pro Fm.

Simona se afla in acest moment in Statele Unite ale Americii, unde participa la turneul de la Miami, iar alaturi de ea este nimeni altul decat Smiley. El participa la Miami Music Week, iar apropiatii sai au dezvaluit pentru Wowbiz.ro ca acesta s-ar putea duce la un meci al Simonei: „este posibil sa mearga si la o partida a Simonei Halep, insa nu si-a anuntat, deocamdata, prezenta la arena, poate si pentru a evita barfele care circula pe seama lui si a sportivei de  o buna bucata de timp”.

De altfel, Smiley a fost prezent la meciul de saptamana trecuta dintre Simona Halep si Ekaterina Makarova, de la Turneul de la Indianapolis, iar mai multe imagini cu cei doi au inceput sa apara pe Internet.

smiley si halep 1

Smiley si Simona Halep

smiley si halep 2

Smiley si Simona Halep

In ele, Smiley si Simona Halep par sa se simta foarte bine impreuna, alimentand zvonurile ca intre ei doi ar fi mai mult decat o simpla prietenie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top