Connect with us
VIDEO. Ce spune fosta iubita a lui Salman Khan despre nunta actorului cu Iulia Vantur

Vedete

VIDEO. Ce spune fosta iubita a lui Salman Khan despre nunta actorului cu Iulia Vantur

Jacqueline Fernandez, fosta iubita a actorului bollywoodian Salman Khan a vorbit pentru prima oara despre relatia acestuia cu prezentatoarea romanca Iulia Vantur.

Zvonurile privind relatia dintre Iulia si Salman Khan au fost confirmate cu greu in ultimii ani. Barfele despre relatia lor au fost inlocuite cu cele despre nunta pe care o pregatesc in secret cei doi faimosi. Reactia lui Jacqueline a surprins pe toata lumea.

Frumoasa indianca care a jucat alaturi de Salman Khan in pelicula „Kick” are cuvinte frumoase la adresa actorului si a romancei: „Merita sa fie fericit, e tot ce conteaza”, noteaza bollywoodlife.

Iulia Vantur, marturisiri despre nunta cu Salman Khan

Salman Khan o lauda pe Iulia Vantur pe internet

Despre relatia Iuliei Vantur cu Salman Khan se vorbeste de mai bine de 4 ani. Cei doi ar fi stabilit deja data nuntii pentru 27 decembrie anul acesta, zi in care actorul indian implineste 51 de ani.

Iulia Vantur este o cunoscuta prezentatoare TV. Aceasta a prezentat alaturi de Stefan Banica Jr. emisiunea-concurs „Dansez pentru tine”. In prezent, vedeta prezinta reality-show-ul „Ferma vedetelor”.

Salman Khan este cel mai cunoscut actor indian, un adevarat star al Bollywood-ului, varianta asiatica a Hollywood-ului. Acesta a jucat in numeroase filme care au cunoscut succesul international precum „Sultan”, „Kick” sau Prem „Ratan Dhan Payo”. In urma cu un an, Salman Khan a venit in Romania sa o vada pe Iulia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top