10 actori care au devenit celebri dupa 40 de ani

15.03.2016
10 actori care au devenit celebri dupa 40 de ani

„Niciodata sa nu renunti la visul tau” – poate fi motto-ul urmatorilor 10 actori, care au devenit celebri abia dupa 40 de ani. O dovada clara ca nu este suficient sa fii talentat pentru a reusi in Hollywood, ci evolutia ta tine, in mare masura, si de sansa . Iata 10 actori care si-au inceput cariera in actorie sau au devenit celebri abia dupa 40 de ani.

Morgan Freeman – la 50 de ani


Morgan Freeman a debutat in industria cinematografica la varsta de 34 de ani, insa a disparut de pe marile ecrane pentru o buna perioada de timp. A devenit popular abia la 50 de ani, cand a fost nominalizat la Oscar pentru rolul sau din filmul ’’Driving Miss Daisy’’.

Tommy Lee Jones – la 47 de ani


Tommy Lee Jones si-a dedicat viata teatrului insa a devenit celebrul in lumea cinematografica la varsta de 47 de ani, cand a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, cu filmul „Fugitive”.

Melissa Ann McCarthy – la 41 de ani


Melissa Ann McCarthy a cunoscut succesul dupa filmul „Domnisoarele de onoare”, din anul 2011. Actrita a fost nominalizata de mai multe ori pentru rolurile secundare si a demonstrat ca varsta nu este un impediment in a ajunge ceea ce iti propui.

Samuel L. Jackson – la 44 de ani


Samuel L. Jackson a jucat in peste 100 de filme pana sa implineasca 40 de ani, insa succesul l-a cunosut abia dupa prestatia din filmul „Pulp fiction”, regizat de Quentin Tarantino, cand a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar.

Leslie Nielsen – la 54 de ani


Leslie Nielsen a devenit celebru abia la 54 de ani, dupa ce a aparut in filmul „Airplane”. Productia a reprezentat rampa de lansare a actorului intr-o cariera formidabila, fiind considerat unul dintre cei mai buni actori de comedie.

Kathy Bates – la 42 de ani


Kathy Bates a aparut intr-o multime de filme, insa in roluri minore. Primul premiu important din cariera sa a venit abia la varsta de 42 de ani, cand a obtinut un trofeu Academy pentru cel mai bun rol din filmul „Misery”.

Pierre Richard – la 42 de ani


Desi a jucat intr-o multime de filme, Pierre Richard a devenit cunoscut in intreaga lume, la varsta de 42 de ani, dupa legendarul rol din seria „Marele blond”.

Steve Carell – la 43 de ani


Pana sa ajunga pe marile ecrane, Steve Carell a incercat mai multe joburi. A cantat in mai multe trupe si a fost chiar si corespondent pentru emisiuni tv, insa abia la varsta de 43 de ani a descoperit satisfactia suprema, in actorie, cu rolul din „Virgin la 40 de ani”.

Kim Cattrall – la 41 de ani


Kim Cattrall a devenit cunoscuta, la 41 de ani, datorita rolului sau din „Sex and the city”, care i-a adus numeroase premii. Putini stiu insa ca inainte de aceasta productie de succes, actrita a incercat sa obtina mai multe castinguri pentru numeroase filme insa a ratat sansa de fiecare data.

Jean Reno – la 46 de ani


Jean Reno, desi a jucat intr-o multime de filme din Franta, nu a reusit pana la varsta de 46 de ani sa devina celebru si-n strinatate. Productia „Subway” a reprezentat pentru francez rampa de lansare catre elita celor mai buni actori din lume.

CITESTE SI: Cum arata actorii din „Beverly Hills, 90210”, dupa 25 de ani
CITESTE SI: Madalina Ghenea se iubeste cu celebrul designer Philipp Plein