Connect with us
10 cupluri de celebritati care au demonstrat ca iubirea poate dura o viata intreaga

Vedete

10 cupluri de celebritati care au demonstrat ca iubirea poate dura o viata intreaga

In lumea zbuciumata a Hollywoodului, in care divorturile sunt la ordinea zilei, iata ca exista si cupluri de celebritati care rezista o viata intreaga.

1. Adriano Celentano si Claudia Mori, impreuna de 51 de ani.
Relatia dintre cei doi dureaza de mai bine de jumatate de secol, in ciuda dificultatilor pe care le-au intalnit de-a lungul anilor. „Sunt impreuna de atat timp si inca sunt innebuniti unul dupa celalalt”, a povestit un apropiat al lor pentru o publicatie straina.

2. Keith Richards si Patti Hansen, impreuna de 37 de ani.
Keith si Patty traiesc in armonie de 37 de ani iar secretul longevitatii, a povestit Patty, a fost faptul ca s-au sprijinit reciproc. „Keith m-a salvat. Dragostea si generozitatea lui m-au incarcat cu energie pozitiva, mi-au dat speranta si m-au salvat de depresie”, a povestit Patty Hansen.

3. Ozzy Osbourne si Sharon Osbourne, impreuna de 37 de ani.
Cand Ozzy a fost data afara din trupa, Sharon a inceput sa se ocupe de managementul artistului. S-au indragostit iremediabil si dupa trei ani s-au casatorit iar acum au trei copii impreuna. „O iubesc mai mult decat orice”, a spus Ozzy.

4. Samuel L. Jackson si LaTanya Richardson, impreuna de 36 de ani.
Au trecut de multe ori pe langa despartire, insa de fiecare data iubirea dintre ei a invins. „Cand ai trecut de 30 de ani intr-o relatie, poti sa spui cu usurinta „gata, ce a fost, a fost” si sa pleci. Poti, cu aceeasi usurinta, sa spui „gata, ce a fost, a fost. Imi pare rau!”, a spus marele actor.

5. Sting si Trudie Styler, impreuna de 34 de ani.
S-au cunoscut in 1982 si sunt nedespartiti de atunci. „Nu am crezut niciodata ca o sa imi pot limita pasiunea pentru o
singura persoana. Viata devine incomparabil mai buna atunci cand iubesti o singura femeie iar ea la fel”, a spus cantaretul.

6. Jaime Lee Curtis si Christopher Guest, impreuna de 32 de ani.
In momentul in care Jaime a vazut un poster cu Christopher intr-un magazin, i-a spus unei prietene „eu o sa ma marit cu tipul asta”. Asa s-a si intamplat, caci dupa ce s-au intalnit, Jaime si Christopher au stabilit imediat nunta.

7. Kevin Bacon si Kyra Sedgwick, impreuna de 28 de ani.
Kevin a incercat mult timp sa o seduca pe Kira, insa actrita nu s-a aratat prea entuziasmata de insistentele barbatului. Pana in momentul in care Kira a acceptat sa se intalneasca cu actorul hollywoodian iar de atunci sunt impreuna si au 2 copii.

CITESTE SI: Cum arata casele de zeci de milioane de euro ale celebritatilor
CITESTE SI: 10 asemanari incredibile intre celebritati
8. Cindy Crawford si Rande Gerber, impreuna de 21 de ani.
Au inceput sa iasa impreuna in 1995 iar dupa trei ani Cindy a acceptat cererea in casatorie. „Aceasta este prima mea poveste de iubire care a inceput cu o prietenie. Recomand asta tuturor. Nu veti gasi niciodata o baza mai solida a relatiei ca prietenia”, a marturisit Cindy Crawford.

9. Ben Stiller si Christine Taylor, impreuna de 17 ani.
S-au cunoscut la o petrecere si si-au dat seama imediat ca sunt suflete pereche. Sunt de 17 ani impreuna si au doi copii. „Eu, un romantic incurabil, mi-am asteptat pe un cal alb printesa si nu am renuntat niciodata sa sper ca o voi gasi”, a declarat carismaticul actor.

10. Beyonce si Jay Z, impreuna de 14 ani.
S-au cunoscut in 2002 si au ascuns o buna bucata de timp faptul ca formeaza un cuplu. Cei doi sunt extrem de reticenti in privinta intimitatii relatiei iar multi spun ca asta este secretul din spatele cuplului Beyonce-Jay Z.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top