Connect with us
Cantareata Sia a dezvaluit de ce poarta mereu peruca

Vedete

De ce cantareata SIA poarta mereu peruca?

Cantareata Sia a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu isi da niciodata jos peruca.

Cantareata Sia i-a marturisit lui Ellen DeGeneres adevaratul motiv pentru care nu isi da niciodata jos peruca din cap.

Da, stim. Perucile sunt amuzante si desi nu am recunoaste nici in ruptul capului, fiecare dintre noi isi doreste in adancul sufletului sa detina macar una. Intrebarea este de ce unele celebritati se incapataneaza sa poarte aceste accesorii la fiecare aparitie publica.

Citeste si: Top 10 cele mai bogate femei ale planetei

Cantareata Sia, cea care interpreteaza melodiile cunoscute de toti, Chandelier si Elastic Heart, este una din vedetele care apeleaza mereu la acest accesoriu atunci cand iese in public.

In cadrul unui interviu acordat lui Ellen DeGeneres, Sia a dezvaluit de ce ezita sa renunte la perucile care au consacrat-o si sa isi arate chipul in fata fanilor.

„De ce nu renunt la peruci? Pentru simplul fapt ca asa pot merge in orice magazin vreau si pot cumpara tot ce imi doresc”, a explicat cantareata de 39 de ani. „Sau daca am mare nevoie la toaleta si sunt in masina, nu ma impiedica nimeni sa folosesc cealalta parte a drumului. Nimeni nu o sa ma urmareasca in incercarea de a scoate o fotografie cu mine.”

Citeste si: Iata cum a cantat Lady Gaga la Super Bowl!

DeGeneres, cea care i-a vazut chipul in trecut, a incurajat-o pe cantareata sa isi dea jos peruca in timp ce interpreta o piesa in cadrul emisiunii.

„Deoarece esti frumoasa si vreau ca oamenii sa vada cum arati”, a explicat Ellen DeGeneres, inainte sa incerce sa-i indeparteze peruca in doua culori.

Ce parere aveti despre decizia cantaretei Sia?

Sursa foto Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top