Connect with us
Anda Ghita, soacra lui Pitbull Atodiresei, este prima concurenta eliminata din noul sezon al emisiunii "Ferma Vedetelor".

Vedete

Ferma Vedetelor. Anda Ghita, primul concurent eliminat

Anda Ghita, soacra lui Pitbull Atodiresei, este prima concurenta eliminata din noul sezon al emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Anda Ghita este casatorita de peste 20 de ani si are doi copii.

In urma cu mai bine de doi ani ea a fost implicata intr-un scandal legat de nunta fiicei sale Oana cu Ionut „Pitbull” Atodiresei, fiind acuzata ca i-a eclipsat pe cei doi miri chiar la cel mai important eveniment din viata lor.

 „… Cu o saptamana inainte de nunta am facut pomanana de 3 luni, cu o saptamana inainte, de nunta mamei mele care a murit.

Eu nu le-am zis nu faceti nunta ca mama nu a implinit un an de cand a murit. Sotul meu mi-a spus ‘nu strici nunta copiilor’.

Ok, eu nu le-am stricat nunta, dimpotriva. M-am implicat in nunta lor. M-am dus in afara sa o ajut sa isi caute rochia, m-am stresat.

Poate am gresit, trebuia sa ii las sa se descurce. Am considerat ca dau sfaturi de mama. Trebuia sa imi vad de treaba mea, sa tac, dar te mananca, cum sa iti lasi copilul tau care are nevoie de tine…”, spunea Anda Ghita, potrvit cancan.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top