Connect with us
Mireasa pentru fiul meu, 1 martie. Mpfm sezon 5. Isi recalculeaza Florin planurile? Ce spune el despre o relatie cu Alexandra?

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 MARTIE. MPFM SEZON 5. Ce spune Florin despre o relatie cu Alexandra

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 MARTIE. MPFM SEZON 5. Florin a vorbit in emisiunea de azi despre planurile sale in competitie si despre o eventuala relatie cu Alexandra.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 MARTIE. MPFM SEZON 5. „Vreau sa inteleaga toata lumea…am discutat cu Alexandra ca sa inteleaga de ce nu putem forma un cuplu. I-am spus din scurt ca sa nu ne atasam mai mult decat trebuie. I-am explicat exact motivul: nu am venit aici la capatat, am venit sa castig competitia. Eu vreau sa plec sa muncesc, sa castig banii mei. Nu as vrea sa inteleaga lumea gresit. Eu nu o sa stau la mila nimanui”, a marturisit Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 MARTIE. MPFM SEZON 5.  Lavinia a spus ca s-a oferit sa il duca la ea in Arad ca sa il ajute sa isi gaseasca un loc de munca. “Nu vreau sa stau pe carca nimaniu. Pana nu am ce trebuie nu o sa ma insor. Daca aveam ce imi trebuie faceam si doi copii”, a spus Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 MARTIE. MPFM SEZON 5. „Am venit sa castig competitia, am inteles acum ce nu am inteles cand am semnat contractul si se pare ca va trebui sa imi schimb planurile”, a mai afirmat Florin. Intrebata de Mirela Boureanu Vaida daca ar sta cu un barbat despre care stie ca nu are nimic, Alexandra a ezitat la inceput sa ofere un raspuns, dar a spus in cele din urma ca nu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 MARTIE. MPFM SEZON 5. „Daca as forma un cuplu cu ea, nu as sti daca este dragoste adevarata. Trebuie sa ies afara si acolo sa imi dau seama. Aici as putea sa atasez, nu sa ma indragostesc”,  a mai spus Florin.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Tudor si Ciprian, intr-un scandal imens!

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top