Connect with us
A murit actrița Diana Rigg, celebră pentru rolul din Game of Thrones

Vedete

A murit actrița Diana Rigg, celebră pentru rolul din Game of Thrones

Actrița diana rigg, cunoscută pentru rolul său din seria Game of Thrones, a murit la vârsta de 82 de ani. Anunțul care i-a întristat pe fani a fost fpcut chiar de familie actriței. Se pare că ea s-a stins acasă, în liniște, înconjurată de toate persoanele dragi.

Diana Rigg s-a stins din viață după o carieră de mare succes

Actrița a fost îndrăgită în special de generația tânără pentru rolul său din serialul Game of Thrones, însă de-a lungul vieții a avut numeroase roluri celebre care i-au adus mare succes pe plan profesional. Aceasta a câștigat mai multe premiii Bafta, Emmy și Tony. Unul dintre cele mai importante roluri pe care l-a avut a fost în anul 1961 în serialul The Avengers. Un alt rol celebru care i-a schimbat complet viața a fost  în anul 1969 în cel mai cunoscut film din seria James Bond. Atunci Diana Rigg a avut parte de un mare succes și a fost recunoscută de cele mai puternice nume ale vremii pentru talentul ei.

Ca multe alte actrițe de la Hollywood, diana Rigg a recunoscut că a fost agresată sexual de un mare regizor în tinerețe și că a trecut prin clipe foarte grele de-a lungul carierei sale, însă nu a avut curajul să spună la momentul potrivit. Totodată, ea se simțea profund întristată de faptul că femeile din industria filmului sunt plătite mult sub nivelul bărbaților, deși munca este aceeași sau deseori este una mai complexă.

Familia actriței a anunțat astăzi că ea s-a stins din viață în pace, acasă, alături de cei pe care îi iubea enorm: „Anunțăm cu mare tristețe în suflet că Diana Rigg a murit în această dimineață. Era alături de familie, acasă. O forță a naturii, iubită de toată lumea, lipsa Dianei va fi resimțită de azi înainte de toată lumea”.

Rolul pe care l-a avut în serialul fenomen Game of Thrones nu va fi uitat prea curând de tinerii din ziua de astăzi. Ea a jucat-o pe Olenna Tyrell, un personaj foarte îndrăgit dar și controversat.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top