Connect with us
A murit Cornelia Catanga. Artista era infectată cu noul coronavirus

Vedete

A murit Cornelia Catanga. Artista era infectată cu noul coronavirus

Cornelia Catanga s-a stins din viață în această dmineață, la vârsta de 63 de ani. Mara Bănică este cea care a dat vestea pe rețelele de socializare. Se pare că artsta se afla în spital, internată, fiind infectată cu noul coronavirus.

A murit Cornelia Catanga

Mara Bănică a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook. Fanii au rămas înmărmuriți la auzul veștii. Se pare că marea artistă a făcut un stop cardio respirator. Ea se afla internată în spital, fiind infectată cu noul coronavirus.

Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!🥲

În anul 1964, Cornelia începe să cânte la acordeon, iar în 1966 cântă pentru prima dată pe scenă, la balul comunei Valea Plopului. Județul Prahova.

În anul 1969 participă la o preselecție la Casa de Creație din Buzău, aici fiind descoperită de Doina Badea cu care colaboreaza un an, ca solist instrumentist.

În 1971 cântă pentru prima dată alaturi de Toni Iordache, iar in perioada 1972-1978 începe sa cânte la nunți alături de Nicolae Florian și Marin Năsturică.

În 1979, Catanga cântă pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar in 1985 are primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu si Alexandru Arșinel.

Știre în curs de actualizare

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top