Connect with us
A murit impresarul vedetelor. Lucian Ionescu a fost răpus de coronavirus

Vedete

A murit impresarul vedetelor. Lucian Ionescu a fost răpus de coronavirus

Noul virus necruțător al momentului continuă să fie o amenințare pentru toată lumea. Printre victimele acestei boli se numără și Lucian Ionescu, impresarul vedetelor. De ceva timp, el se afla în stare gravă la spital și la fel și soția lui. Din cauza comorbidităților, situația s-a agravat și s-a ajuns la deces.

Lucian Ionescu a pierdut lupta

Celebrul impresar a pierdut lupta cu viața la 63 de ani. El era internat în stare gravă la Spitalul Clinic ‘Dr. I. Cantacuzino’, din București, după ce contractase virusul. Medicii au fost foarte rezervați în ceea ce privește starea lui de sănătate, care se agrava de la zi la zi.

Pe lângă vârsta înaintată, care îl plasa în categoria de risc, Lucian Ionescu se confrunta și cu o greutate peste cea normală, dar și cu diabetul, boală care, în contact cu virusul, complică extrem de mult situația.

Anunțul morții sale a fost făcut de către fiul său, pe contul de Facebook al impresarului. Acesta a explicat că tatăl său a murit și că speră că va ajunge acolo unde îi este locul, având în vedere că a fost un om bun și credincios.

 „Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost mesajul fiului lui Lucian Ionescu.

Și fiica impresarului a transmis un mesaj emoționant prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare. Ea a mărturisit că este devastată de durere și că pierderea celei mai importante persoane din viața ei o macină extrem de tare.

„Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte tată! Sufletul meu și inima mea ! Doare atât de tare încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”, a fost mesajul lui Anne-Marie.

Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor vedete din România printre care Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top