A murit Kristoff St. John din Tânăr și neliniștit de la Pro TV, juca rolul lui Neil Winters. Cauza morții

Ioan Adi
05.02.2019
A murit Kristoff St. John din Tânăr și neliniștit de la Pro TV, juca rolul lui Neil Winters. Cauza morții

Fanii serialului Tânăr și neliniștit sunt în doliu, actorul Kristoff St. John, care interpreta rolul lui Neil Winters, a murit la doar 52 de ani. Poliția din Los Angeles a anuțat moartea victimei, actorul a fost găsit mort în casă, iar cauza morții este momentan necunoscută.

Cauza morții. A murit Kristoff John, din Tânăr și Neliniștit

Pe site-urile de știri internaționale se vehiculează doua posibile cauze ale morții, majoritatea presei internaționale susține că actorul a murit din cauza unui atac de cord. Site-urile de Cancan susțin că este posibil ca acesta să fi luat o supradoză.

Actorul fusese recent internat la un centru de tratament, actorul suferea de o drepresie profundă și avea tratament. De asmenea Neil Winters (Kristoff John), avea și probleme cu actorul.

Tragedia din viața lui Kristoff John, mort la 52 de ani

Actorul era căsătorit Mia St. John, iar în 2014 actorul a suferit un șoc, după ce fiul său s-a sinucis. Copilul era internat la un spital de boli mintale.

În 2017, în preajma zilei de naștere a fiului său Kristoff a amenințat  că se sinucide, iar poliția l-a izolat pentru 72 de ore, potrivit TMZ.

Actorul a infințat alături de fosta sa soție și o fundație care avea grijă de tinerii cu probleme.

În 2018 actorul s-a logodit cu Kseniya Mikhaleva. La scurt timp după moartea lui Kristoff John, aceasta a scris:

A murit actorul Kristoff St. John, interpretul lui Neil Winters din Tânăr și neliniștit, difuzat pe PRO TV
A murit actorul Kristoff St. John, interpretul lui Neil Winters din Tânăr și neliniștit, difuzat pe PRO TV

„Cum s-a întâmplat asta? Cum? De ce ai plecat atât de repede şi m-ai lăsat singură? Nu pot să cred, erai totul pentru mine. Ai fost un tată iubitor şi o persoană extraordinară. Am fi avut atât de multe lucruri de făcut…“

Serialul Tânăr și neliniștit de filmează de 45 de ani

Cel mai longeviv serial de televiziune se filmează de 45 de ani și timp de 30 ani a jucat în el și actorul care a fost găsit astăzi mort. Pro TV a difuzat serialul 16 ani, după care l-a retras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *