Connect with us
A murit Pelle Alsing, toboșarul trupei Roxette

Vedete

A murit Pelle Alsing, toboșarul trupei Roxette

Pelle Alsing, toboșarul celebrei trupe Roxette s-a stins din viață la numai 60 de ani, lăsând în urma sa o durere imensă pentru apropiați dar și pentru milioanele de fnai din toată lumea.

Pelle Alsing s-a stins la numai 60 de ani

Fanii celebrei trupe Roxette au primit o veste tristă chiar la început de sătpămână. Toboșarul trupei, Pelle Alsing, a murit la 60 de ani, potrivit presei internaționale. Anunțul devastator pentru cei care au iubit această formație a venit chiar de la ceilalți membri ai trupei, care și-au exprimat regretul față de evenimentul tragic.

„Cu o tristeţe de nedescirs vă anunţ că dragul nostru Pelle Alsing a încetat din viaţă. (…). Pelle nu a fost doar un toboşar minunat şi inventiv, a fost de asemenea cel mai bun prieten pe care ţi-l poţi imagina, o fiinţă bună şi generoasă”,a transmis Roxette pe pagina de Facebook.

Moartea toboșarului a venit ca un trăsnet pentru fani, mai ales că în urmă cu un an, pe 9 decembrie 2019, solista trupei s-a stins din viață după ce s-a luptat o peridoadă îndelungată cu o boală cruntă.  Marie Fredriksson a murit la numai 61 de ani, lăsând în urma sa o carieră de mare succes și un munte de durere pentru toți cei care i-au apreciat muzica. Iată că la numai un an distanță încă un deces îi cutremură pe fani.

„Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea”, a transmis atunci managera cântăreţei, Marie Dimberg.

Trupa Roxette a reușit să cucerească întreaga lume cu hit-urile ei celebre. Formația a fost înființată în anul 1986 de către Marie Fredriksson și Per Gessle. Unele dintre cele mai cunoscute melodii sunt „Listen To Your Heart” și „It Must Have Been Love”.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top