Connect with us
Actrița Amanda Seyfried se confruntă cu probleme psihice. Actrița a vorbit despre această suferință

Vedete

Actrița Amanda Seyfried se confruntă cu probleme psihice. Actrița a vorbit despre această suferință

Actrița Amanda Seyfried a vorbit deschis despre lupta ei cu problemele de sănătate mintală. Cunoscută pentru aspectul fizic și câștigarea multor roluri, mulți nu știu că ea se confruntă cu o luptă constantă în viața ei personală.

Într-un interviu acordat pentru revista Allure, starul de la Hollywood a explicat că ia medicamente pentru a face față anxietății și tulburării obsesiv-compulsive, timp de peste un deceniu.

„Iau Lexapro și nu cred că voi renunța. Am început când aveam 19 ani, deci iau de 11 ani. Le iau în cea mai mică doză. Nu văd rostul de a renunța. Fie că este vorba de efectul placebo sau nu, eu nu vreau să risc.”, a mărturisit actrița.

„O boală mintală este aruncată de oameni într-o altă categorie, dar eu nu sunt de acord. Ar trebui să fie luată în serios ca oricare altă boală”, a mai spus Amanda.

Discutând despre ignoranța din jurul problemelor de sănătate mintală în societatea de azi, Amanda a spus că oamenii nu ar trebui să „dovedească” că ei suferă de o astfel de afecțiune.

„Nu vezi boala psihica: nu este o masă, nu e un chist, dar este acolo. De ce trebuie să dovedești. Dacă vă puteți trata, vă tratați.”, a spus ea.

„Aveam stări de anxietate din cauza acestei tulburări și credeam că am o tumoare la creier. Am făcut un RMN, iar neurologul m-a trimis la un psihiatru.”, a povestit actrița.

Din fericire, Amanda a mărturisit că acum se apropie de vârsta de 30 de ani, ea devine tot mai confortabilă cu ea însăși și se confruntă mai puțin cu această luptă.

Ea a adaugat: „Pe măsură ce îmbătrânesc, gândurile și temerile compulsive s-au diminuat foarte mult. Știind că fricile mele nu sunt reale chiar ajută”, a adăugat ea.

Nu este prima dată când vorbește deschis despre această afecțiune. În trecut ea a declarat că a mers la un psiholog pentru a reuși să scape de anxietate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top