Connect with us

Vedete

Actrița din serialul american Glee a dispărut într-un lac din California! Se plimba cu barca, însoțită de fiul ei

Actrița din serialul american Glee este dată dispărută. Naya Rivera ieșise la o plimbare cu barca pe un lac din Ventura, California, împreună cu fiul ei. Din motive și conjuncturi încă necunoscute, actrița a dispărut. Fiul ei în vârstă de doar patru ani a fost găsit singur în barcă.

Actrița din serialul american Glee a dispărut într-un lac din California! Se plimba cu barca, însoțită de fiul ei

Potrivit unui martor, actrița a fost văzută când a ieșit cu barca în larg. Un martor a declarat pentru CBS Los Angeles că i-a văzut pe cei doi miercuri după-amiază. 

La aproximativ trei ore distanță, altcineva ar fi văzut barca în derivă. A oprit să verfice și a găsit un copil dormind la bord. La fața locului au fost trimise echipaje de căutare și salvare în larg, precum și un elicopter care survolează zona. 

Copilul le-ar fi spus polițiștilor că el și mama lui au ieșit să înoate împreună.

Din fericire, copilul este nevătămat

Actrița Naya Rivera este în continuare căutată.

Glee este un serial de televiziune american în genurile musical comedie-dramă care a fost transmis la Fox în Statele Unite.

Naya Rivera este o cântăreață și actriță din America. S-a născut pe 12 ianuarie 1987 și și-a început cariera în domeniul actoriei și al modelling-ului. A apărut în numeroase reclame la televiziune națională, și a jucat în foarte multe filme cunoscute.

În 2009, Rivera a fost distribuită ca Santana Lopez, o majoretă a liceului, în serialul de comedie muzicală Fox Glee, despre un club de glee de liceu.

În trecut, actrița a fost implicată într-un scandal care a ajuns în lumina reflectoarelor. Actriţa Naya River a fost arestată pentru violenţă domestică după ce s-a certat cu soţul ei din cauza copilului. Într-un exces de furie, aceasta și-ar fi lovit soțul. Poliţiştii au vorbit cu Ryan Dorsey care le-a spus că soţia l-a lovit în cap şi în faţă.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top