Connect with us
Actrița Sarah Jessica Parker s-a așezat în genunchi în fața gimnastei române Nadia Comăneci, la gala premiilor Golden Globes din Los Angeles.

Vedete

Sarah Jessica Parker, în genunchi în fața Nadiei Comăneci: „Nu cred că există o imagine mai reprezentativă”

Un moment cu totul deosebit a avut loc la gala premiilor Golden Globes, de la Los Angeles. Actrița Sarah Jessica Parker s-a așezat în genunchi în fața Nadiei Comăneci, pe care a mărturisit că o admiră enorm.

Nadia Comăneci a participat la ceremonia unde au fost premiați cele mai bune filme și cei mai buni actori de la Hollywood. Marea noastră gimnastă s-a întreținut pe parcursul serii cu nume sonore ca Justin Timberlake,  Cuba Gooding Jr., Nicole Kidman sau Reese Witherspoon.

Cel mai impresionant moment al serii a fost întâlnirea dintre Nadia și Sarah Jessica Parker, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul „Totul despre sex”/”Sex and the city”.

Sarah Jessica Parker: „În numele tuturor americanilor: Mulțumesc!”

Actrița s-a așezat în genunchi în fața Nadiei, rememorând performanța gimnastei de acum 40 de ani, când aceasta a primit prima notă de 10.00 din istoria sportului și i-a mulțumit pentru acel moment special.

„O, Doamne! Nu cred că există o imagine mai reprezentativă pentru americani decât acel moment în care te-am văzut pe tine. Acea faţă perfectă şi frumoasă din care nu răzbătea nimic. Erai perfectă. În numele tuturor americanilor care nu au ocazia să spună asta: Mulţumesc! E o plăcere să te cunosc”, i-a spus Sarah Jessica Parker Nadiei.

Nadia Comăneci, considerată cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, a participat la gala Golden Globes insoțită de soțul ei, gimnastul american Bart Conner. La cei 55 de ani ai săi, fosta sportivă a atras toate privirile cu rochia mulată pe care a purtat-o la evenimentul din Beverly Hills.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top