Connect with us
Acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu. Matușa lui Gabi face lumină: "Claudia e bipolară!"

Vedete

Acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu. Matușa lui Gabi face lumină: „Claudia e bipolară!”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț, însă lucrurile se complică și procesul nu dă semne că se apropie de final, deoarece situația este una foarte dificilă. Tot mai multe persoane care știu cum au stat lucrurile între ei intervin pentru a face lumină în cazul lor, iar acum se pare că apar și martori din partea lui Gabi. Mătușa lui Gabi spune cum ar fi fost de fapt Claudia.

Claudia Pătrășcanu primește acuzații grave

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că nu și-a respectat familia atunci când locuiau împreună, având în vedere că ar fi izgonit-o din casa lor. Mai mult, spune despre acesta că a avut un comportament agresiv chiar în fața copiilor și, cel mai grav, ar fi consumat și substanțe interzise, de la care ar fi pornit ieșirile lui.

Andreea Bănică a fost unul dintre martorii cântăreței, care a mers la tribunal și a vorbit despre ce știa legat de cei doi soți. Aceasta spune că a sprijinit-o mult pe Claudia și a fost cea care a avut grijă de ea după ce Bădălău a izgonit-o de acasă.

Totuși, lucrurile se complică, pentru că apar martori care îi iau apărarea lui Bădălău. Mătușa acestuia a declarat despre Claudia că nu a fost tocmai perfectă în căsnicie și a avut multe lipsuri. Se pare că aceasta ar fi avut un comportament dificil, pentru că avea scăpări în ceea ce o privește pe soacra ei, pe care o blestema dacă nu îi făcea pe plac.

“ Această femeie se dă drept credincioasă și își blestema soacra. Ea a fost ținută în puf, ca o regină. Cumnata mea nu făcea diferențe între ea și fata ei.Claudia e bipolară, dacă nu ești de acord cu ea, nu mai vorbește cu tine, te blesteamă. Nicu (n.r. Nicolae Bădălău) e oripilat de ce se întâmplă. Claudia a ajuns să le trimită mesaje cu injurii”, a spus Cerasela Tudor, la Xtra Night Show.

Conform aceleiași surse, Claudia Pătrășcanu ar fi beneficiar de mare ajutor din partea soacrei sale, care ar avut grijă de ea cla fel ca de fiica ei. Aceasta o sprijinea din punct de vedere material, pentru că nu ar fi stat prea bine la acest capitol, necâștigând mult din cântări.

“Gabi i-a aranjat casa Claudiei de la Agigea și a mamei sale. Și mormântul tatălui ei i l-a făcut. Ea cânta pe 500 de euro, cum să-i fure soacră-sa banii ăștia? Că jumătate se duceau pe mașină, pe hair-stiliști. ”, a adăugat Cerasela.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top