Connect with us
Adela Popescu, despre depresia postnatală a cățelului ei

Vedete

Adela Popescu, despre depresia postnatală a cățelului ei

Adela Popescu este o mămică fericită și împărtășește cu fanii săi fiecare moment important din viața sa. Actrița este foarte activă pe site-urile de socializare, dar și pe blogul său, unde scrie povești din viața sa de mămică.

În ultima sa postare, Adela Popescu povestește despre cei „doi” copii ai săi. Este vorba despre Alexandru, băiețelul ei și al lui Radu Vâlcan și despre Ciu, cățelul lor. Vedeta scrie că Ciu a suferit în momentul în care în familie a mai apărut un membru.

„Trebuie să vă spun că în prima săptămână Ciu nu a fost bine deloc. A avut un soi de depresie. Dintr-odată nu mai avea acces în camera noastră, iar la cât de agitați eram cu alăptatul, somnul copilului, trezitul noaptea, sigur că l-am neglijat. Nu mai știa, săracu’, ce s-a întâmplat cu viața lui. Fusese un vis frumos din care se trezise?”, scrie Adela Popescu pe blogul său.

adela-popescu

În prezent, însă, cățelul este într-o formă bună, ba chiar profită de pe urma bebelușului.

„Ciu este într-o super formă și a început să îi fure jucăriile copilului, să facă pipi în camera lui, să se urce pe canapea. De câteva ori l-am găsit chiar culcat lângă el, iar fix acum o oră, priviți, vă rog, ce năzbâtie a făcut Ciulică, cățelușul devenit peste noapte, din copil, exact patrupedul ce a fost și și-a dorit mereu să fie.”, a scris Adela.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top