Connect with us
Adela Popescu pregătise un nume special pentru fiica ei. Vedeta este însărcinată cu al treilea băiat

Vedete

Adela Popescu pregătise un nume special pentru fiica ei. Vedeta este însărcinată cu al treilea băiat

Adela Popescu a spus că pregătise un nume special pentru fiica ei. Vedeta și soțul ei, Radu Vâlcan, așteaptă cel de-al treilea copil, și ambii se gândiseră doar la nume de fete. Când au aflat că vor avea tot un băiețel, și-au dat seama că nu luaseră în calcul această variantă. În schimb, și ea și soțul ei aveau în gând câte un nume de fată.

Numele pe care Adela Popescu îl pregătise pentru fiica ei

Adela Popescu se gândise că dacă va avea o fetiță, aceasta s-ar putea numi Ileana, considerând că deși nu este un nume modern, este un nume special. În același timp, soțul ei, Radu Vâlcan se gândise la Amalia, un alt nume frumos, potrivit în cazul în care urmau să aibă o fetiță.

„Noi nu avem nume de băieți. Nouă nu ne plac numele de băieți. Dacă era fetiță, eu i-aș fi spus Ileana, că mi se pare un nume superb de fetiță, iar Radu i-ar fi spus Amalia. E frumos și Amalia, doar că eu nu mă gândisem. Radu se gândise la nume de fetiță. Ileana nu este un nume modern, dar este foarte frumos”, a declarat Adela în podcast-ul lui Mihai Morar.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au aflat că și al treilea copil va fi tot băiețel, iar asta i-a bucurat și l-a făcut pe Radu Vâlcan să spună că vor mai face încă un copil, care trebuie să fie fetiță. Adela a spus că ea crede că va fi băiat și al patrulea copil, în cazul în care va mai exista o sarcină.

„Al patrulea va fi tot băiat, sunt sigură de asta. Și acum am simțit că va fi băiat, dinainte de a-l concepe. Pur și simplu am simțit. Radu și-a dorit foarte mult al treilea copil, dar eu știu că voia o fetiță. Când a auzit că este băiat, a scos un sunet așa, ca de animal și s-a prăvălit”, a mai spus Adela Popescu.

Adela a mai spus că este o binecuvântare să aibă trei băieți, pentru că știe ce înseamnă relaționarea cu băieții și este foarte încântată de cum sunt cei doi micuți – Alexandru și Andrei. În acest context, abia așteaptă să vină pe lume și cel de-al treilea copil al familiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top