Connect with us

Vedete

Adela Popescu vorbește despre DIVORȚ

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar anul trecut au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit în secret.

Anul acesta, artista a devenit mamă pentru prima dată, iar astăzi a vorbit pentru prima dată de divorț, pe blogul său.

Totul a fost postat pe blogul prezentatoarei TV, spre amuzamentul celor care îi urmăresc fiecare postare cu mult interes.

”Când am găsit casa în care locuim acum, cel mai tare m-a încântat grădina. Avea vegetația la maturitate, trandafiri, un măr, gardurile pline de iederă, mâna Maicii Domnului, și cum te uiți dinspre casă spre grădină, în laterale oarecum, dar mai spre mijloc, doi arbuști rotunzi, frumoși, cam de dimensiunea unui butoi sănătos de vin. Frezați ca o bilă. Sprinteni ca „O-ul” din inceputul colindului „O, brad frumos!” O minune, ce să mai. La fix o lună după ce ne-am mutat, pac! l-a tăiat pe cel din dreapta pe motiv că fără el pare curtea mai mare și mai necomplicată.
Să mor, nu alta. Vara asta a zis că mai subțiază mana Maicii Domnului de pe gard și pac, aproape a ras-o. Pe motiv că se strâng albine și viespi și îl înțeapă pe băiat.

Citește și: Andreea Marin, replică dureroasă pentru Tuncay Ozturk: „Am ales liniștea…”

Și deși argumentele lui referitoare la salcie ar fi putut sta în picioare, eu știu că voia să o taie pentru că sub ea nu prea crește gazonul lui de stadion.

Cu asta în gând și cu teama că nu glumește, într-un apogeu al nervilor, am spus:
-Dacă tai salcia, divorțăm!

Prima oară când am rostit asta. Și spun rostit, căci de gândit nici nu se pune problema. Dar am vrut pur și simplu să înțeleagă cât este de importantă pentru mine salcia aia. Sau lupta dintre noi doi câștigată…
A râs. Am râs și eu. În hohote. Am ciocnit un pahar, și bucuroși că băiatul încă doarme, ne-am văzut liniștiți de cină și de film. Eu fericită că am rezolvat, el amuzat de gluma cu divorțul.

Adela Popescu vorbește despre DIVORȚ

M-a șicanat toată seara: auzi la ea, divorțează de la o salcie. Ha ha ha hi hi hi!

Totul bine și frumos, până când astăzi la cafea mai mai să îmi cadă în cap. Cu mintea odihnită și ochii limpezi, mi-am dat seama că avea dreptate. E mai multă lumină în casă, pericolul de a cădea era iminent, și într-adevăr, vara următoare cred cp va fi aproape la fel.
Problema acum e ce fac cu promisiunea.
Cum procedez? Îi dau dreptate? Fac pe supărata în continuare?
Sincer, mi-e teamă că prinde curaj și la vară pune beton în toată curtea. Că așa se întâmplă cu bărbații, le cedezi salcia și îți iau toată pădurea”, a scris Adela pe blogul ei, despre tachinările pe care le are cu Radu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top