Connect with us

Vedete

Adelina Pestritu, schimbare radicala de look

Adelina Pestritu si-a socat fanii virtuali in ultima perioada cu schimbarile sale de look. Vedeta a apelat la interventii chirurgicale pentru a-si mari buzele si bustul, fapt pentru care si-a atras atat complimente cat si critici.

Citeste si: Adelina Pestritu si Speak s-au impacat: „Ne dorim sa avem un copil…”

Adelina Pestritu este cu sau fara voia sa in centrul atentiei, in ultima vreme. Presa mondena a titrat zile la rand ca vedeta s-a despartit de iubitul sau, Speak, insa cei doi nu au confirmat zvonurile, desi pozele cu ei impreuna disparusera de pe site-urile de socializare.

adelina pestritu cover

Acum, insa, Adelina Pestritu si-a lasat fanii cu gura cascata cu o singura poza. Mai intai cu totii au observat ca relatia dintrea ea si Speak a revenit la normal si cei doi sunt impreuna si apoi schimbarea sa radicala de look.

adelina pestritu si-a schimbat lookul

La nunta Ralucai Badulescu, Adelina Pestritu s-a afisat cu noua sa frizura. Vedeta a decis sa-si tunda parul scurt, fapt pentru care fanii i-au invadat pagina de socializare cu comentarii.

„Superb look-ul. Iti sta bine!”, „Ai facut o schimbare radicala!”, „Tom mai frumoasa esti cu parul lung, dar niciodata nu strica si o mica schimbare.”, „Erai mai frumoasa lasa-ti parul sa creasca la fel de lung.”, sunt cateva dintre criticile, dar si complimentele fanilor.

adelina pestritu

Schimbarea de look a vedeti pare sa fie si pe placul iubitului sau, Speak. Acesta a postat o fotografie cu cei doi, iar comentariul sau lasa de inteles ca s-au impacat: „Pentru ca mereu ati fost alaturi de mine, vreau sa v-o prezint in premiera pe noua mea iubita!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top