Connect with us

Vedete

Adelina Pestrițu și Speak comunică prin citate. Ce mesaje subtile își transmit cei doi

Adelina Pestrițu și Speak s-au despărțit, iar vestea că nu mai formează un cuplu a luat prin surprindere lumea showbiz-ului, care deja îi vedea căsătoriți. Anunțul a fost făcut de fosta prezentatoare pe pagina sa de socializare.

Citește și: Cum arăta Speak înainte s-o cunoască pe Adelina Pestriţu. S-ar fi uitat la el?

Citește și: Adelina Pestrițu, surprinsă în compania altui bărbat. Să-l fi înlocuit deja pe Speak?

După ce amândoi au transmis mesaje prin intermediului rețelei de socializare și au confirmat despărțirea, acum cei doi își transmit mesaje subtile, prin intermediul fotografiilor care conțin citate.

Sursa: instagram

Sursa: instagram

Primul care a postat este Speak. În imagine apare mesajul „Oamenii care nu sunt obişnuiţi cu calitatea, aleg cantitatea.”

Ulterior și Adelina Petrițu a postat o fotografie cu mesajul: „Sometimes it’s better to just remain silent and smile (n.r.: Uneori e mai bine să rămâi pur şi simplu tăcut şi să zâmbeşti”.

Sursa: instagram

Sursa: instagram

Adelina Pestrițu și Speak s-au despărțit pe 17 octombrie. Cea care a făcut anunțul a fost Adelina.

„Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate.

Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput.

Relatia noastră a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre.

Va multumesc pentru intelegere! Va pup!”, este mesajul postat de Adelina Pestrițu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top