Connect with us

Vedete

Adelina Pestrițu, surprinsă în compania altui bărbat. Să-l fi înlocuit deja pe Speak?

Adelina Pestrițu a anunțat că s-a despărțit de Speak, spre surprinderea tuturor, care deja îi vedeau căsătoriți. Ea a fost cea care a făcut anunțul pe contul ei de socializare.

„Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate. Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput.

Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre.

Va multumesc pentru intelegere! Va pup!”, este mesajul postat de Adelina Pestrițu

La scurt timp după anunțul ei, Speak a făcut și el primele declarații.

„Pentru inceput, tin sa va multumesc mult pentru mesajele de sustinere si empatie pe care mi le-ati trimis. Vreau sa confirm aceasta despartire, subliniind declaratiile Adelinei din postarea de ieri. A fost o relatie frumoasa de dragoste, poate chiar cea mai frumoasa pe care am trait-o pana acum si asa as vrea sa si ramana prin eleganta si discretia finalizarii ei. Am decis impreuna ca motivele care au dus la aceasta ruptura sa ramana ale noastre.

a rugam sa ne respectati aceasta decizie! Impreuna tinem sa precizam faptul ca nu a fost vorba nici macar de vreo tentativa al vreunui act de infidelitate, motiv pe care oamenii se grabesc sa-l speculeze, probabil pentru ca este cel mai des intalnit dar si vandabil in acelasi timp. O respect si o apreciez foarte mult pe Adelina pentru toata aceasta perioada in care am trait momente extraordinare impreuna, perioada in care pot spune ca m-a maturizat destul de mult.

Pentru fani: Ne vedem la concerte! Ramaneti conectati! Va pup si va multumesc pentru tot! Pentru presa: Va multumim pentru sustinere si intelegere!”, este mesajul postat de Speak pe pagina sa de Facebook.

Însă, la doar câteva zile după aceste declarații, Adelina Pestrițu a fost surprinsă de paparazzi Spynews în compania altui bărbat.

Sursa foto: spynews.ro

Sursa foto: spynews.ro

Din imagini se observă că cei doi se cunosc. Mai mult, bărbatul misterios din imagini s-a urcat în mașina vedetei și au demarat în trombă spre o destinație necunoscută. Să-l fi înlocuit deja Adelina Pestrițu pe Speak?!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top