Connect with us
Adelina Pestrițu, umilită de fani din cauza unei fotografii

Vedete

Adelina Pestrițu, umilită de fani din cauza unei fotografii

Adelina Pestrițu a slăbit enorm în ultima perioadă, însă cu toate acestea fanii o critică pe rețelele de socializare. Recent ea a postat o fotografie în costum de baie și a primit foarte multe comentarii negative. Deși a încercat să răspundă unora, se pare că nu a ținut pasul cu numărul mare de fani intrigați de fotografia postată.

Adelina Pestrițu, umilită de fani din cauza unei fotografii

În poza postată pe Instagram, Adelina apare într-un costum de baie din două piese, slipii fiind cu talie înaltă. Se pare că urmăritorii ei de pe Instagram sunt de părere că acest model nu o avantajează deloc, având în vedere că a slăbit atât de mult. Aceștia au comparat costumul de baie cu un sutec pentru copii și au enervat-o vizibil pe vedetă, care a încercat să le răspundă unor cârcotași.

Adelina Pestritu. sursa foto: Instagram

Adelina Pestritu. sursa foto: Instagram

”Zici că ești bebeluș cu pampers în chiloții ăia”, ”Chiar arăta mult mai bine înainte de toate intervențiile făcute. Era naturală, avea un corp frumos, era frumoasă”, ”Chiloții sunt funny, dar nu îți vine bine un chilot cu talie înaltă, ai așa un corp frumos, e păcat să ascunzi ceva”, ”Era mai frumoasă înainte pe când avea o relație cu Vârciu”, ”Te-ai urâțit de tot, păcat că ai fost atât de frumoasă”, ”

Păcat de tine și de frumusețea pe care o aveai odată, naturală”, ”Arată bine femeia, dar budigăii ăia sunt piesa de rezistență din această poză. Pampers reutilizabil. Și cum ea e numai piele și os, ies în evidență strașnic, mai mult ca silicoanele”, Acești chiloți mai mult seamănă a scutec”, ”Sâni mult prea mari pentru acest corp”, ”Da, toată numai operații, cauciuc, fițe”, ”Chiloții ăia nu te avantajează deloc, scapă de ei repede, aruncă-i undeva departe, sunt oribili”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Adelina pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea vedeta nu s-a lăsat intimidată de cei care nu o plac și a postat în continuare fotografii în costum de baie. Acum că are o siluetă de invidiat, Adelina face tot ce îi stă în putință să o pună în valoare.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Ana

    2020-08-16T08:46:31+03:00 at 8:46

    O sa devii o nulitate ,esti prea increzuta si nu te deosebesti cu nimic fata de alte persoane fra creier,esti deja o pitzipoanca nula

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top