Connect with us
Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, de urgență la spital! Chitaristul este în stare gravă

Vedete

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, de urgență la spital! Chitaristul este în stare gravă

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a ajuns chiar astăzi, de urgență, la spital. Chitaristul a împlinit de curând 60 de ani și se pare că starea lui de sănătate este una foarte gravă. Anunțul a fost făcut de colegii săi de trupă, pe pagina oficială de Facebook.

Adi Bărar, în stare gravă la spital

Celebrul chitarist de la Cargo a ajuns astăzi de urgență la spital. Artistul în vârstă de 60 de ani este în stare gravă, așa cum au anunțat colegii săi de trupă pe pagina oficială de Facebook.

În anunț, aceștia au mărturisit că se tem pentru viața acestuia, pentru că situația este una critică, așa cum niciodată nu s-a mai întâmplat în cazul lui Adi, omul mereu plin de viață, cu o constituție fizică puternică.

Ei au cerut tuturor fanilor să se roage pentru el și să-i fie alături în aceste momente grele, în care are nevoie de ajutor și de liniște și decență, pentru că este o situație delicată. Orice noutate cu privire la starea artistului va fi anunțată de către partenerii săi de trupă.

„Azi, ziua de joi, il găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Cine este Adi Bărar

Armand Bărar s-a născut în 15 ianuarie la Timişoara şi este fondatorul trupei Cargo. Muzicianul și compozitorul a înființat grupul Cargo în 1985, componența inițială fiind: Nae Tornotzi (voce), Adrian Bărar  și Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (chitară bass), Dinel Tolea (clape) și Carol Bleich (tobe). Celebra trupă de rock din perioada comunismului a cunoscut cu adevărat succesul odată cu venirea în trupă a regretatului solist Leo Iorga.

În urmă cu 6 ani, el și ceilalți colegi de trupă au primit titlurile de cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara, în cadrul unei şedinţei ordinare a Consiliului Local.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top