Connect with us
Adi Minune a câștigat procesul cu ANI

Vedete

Adi Minune a câștigat procesul cu ANI

Adi Minune a primit o veste îmbucurătoare în pragul sărbătorilor de iarnă, după ani de judecări în instanță.

Magistrații nu văd nereguli în dobândirea averii manelistului

Cântărețul a fost implicat într-un proces cu Agenția Națională de Integritate, instituție care l-a acuzat că a dobândit ilegal averea. Curtea de Apel București i-a dat câștig de cauză manelistului, după 5 ani de procese. Magistrații nu au găsit suficiente dovezi despre banii negri pe care i-a văzut ANI, scrie cancan.ro.

Adi Minune nu poate răsufla ușurat întrucât decizia dată de instanță nu este una definitivă. Aceasta hotărâre poate fi atacată oricând în instanță. Cu toate acestea, de când a început scandalul, manelistul înregistrează a doua victorie împotriva ANI.

ANI a stabilit o diferență de 100.000 de euro între veniturile obținute de cântăreț și sumele declarate în acte. Instituția i-a întocmit un dosar pe care l-a trimis în justiție în anul 2011. Comisia de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel București a clasat cauza legată de sesizarea făcută de inspectorii de integritate privind averea lui Adrian Simionescu. Și această decizie a fost atacată de inspectorii ANI.

Procesul se referă la banii câștigați de cântăreț pe perioada exercitării mandatului de consilier local în comuna ilfoveană Ștefănești. Perioada vizată este iulie 2008-decembrie 2010. Diferența pe care a constatat-o ANI este de 104.265,18 euro, adică 432.979,08 lei. Adrian Simionescu, pe numele său din buletin, și-a dat demisia din funcția de consilier local pe 20 aprilie 2011, la scurt timp după izbucnirea scandalului cu ANI.

CITEȘTE ȘI: Dramă în familia lui Nicolae Guță. Fiul manelistului se zbate între viață și moarte!

Adrian Simionescu este unul din cei mai apreciați cântăreți de muzică lăutărească și a genului manea din România. De mic copil a cântat melodii ale genului amtintit mai sus și și-a luat numele de scenă Adrian Copilul Minune. Presa l-a botezat apoi și Adi de Vito.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top