Connect with us
Adina Alberts, în doliu. Mesajul trist al medicului după ce a pierdut o persoană dragă

Vedete

Adina Alberts, în doliu. Mesajul trist al medicului după ce a pierdut o persoană dragă

Medicul Adina Albets este în doliu după ce primul ei soț a murit răpus de coronavirus. Olandezul George Alberts se afla în comă de mai multe zile, fiind infectat cu noul tip de virus. Adina Alberts a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare, după aflarea tragicei vești. Ea acuză personalul care l-a îngrijit pe omul de afaceri, că nu a făcut tot ce s-a putut pentru a-l ține în viață.

Adina Alberts este în doliu! Și-a pierdut fostul soț, ucis de coronavirus

Bărbatul în vârstă de 66 de ani fusese internat la spitalul Matei Balș din Capitală, unde se afla de 10 zile în comă. Din păcate organismul său nu a făcut față și acesta s-a stins din viață vineri, 9 octombrie. După aflarea veștii, fosta sa soție, medicul estetician Adina Alberts, a făcut acuzații grave pe rețelele de socializare. Acesta este de părere că fostul ei soț nu a murit din cauza noului virus, ci mai degrabă din cauza sistemului sanitar din țara noastră.

Adina Alberts a povestit că George s-a zbătut aproape 3 sătămâni să supraviețuiască, pentru că a iubit viața și țara această încă de când a ajuns aici acum 25 de ani. Mesajul medicului este unul foarte dur, însă scurt. Ea susține că este prea tristă pentru a putea face o analiză la rece, însă lucrurile nu vor rămâne așa, potrivit spuselor sale. Ea a adus acuzații grave chiar și la adresa personalului medical care l-a îngrijit pe fostul ei soț.

„S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus această boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză «la rece». Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.

GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit «de hac»! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”, a scris medicul pe Facebook.

George Alberts, fostul sot al Adinei Alberts

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top