Connect with us
Adrian Enache, în doliu! Mesajul trist postat de îndrăgitul artist

Vedete

Adrian Enache, în doliu! Mesajul trist postat de îndrăgitul artist

Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi este în doliu și în mare suferință după anunțul devastatorcă interpretul ilie Micolov s-a dus în lumea celor drepți.

Pe lângă lacrimi și regrete nesfârșite a plouat cu mesaje de condoleanțe pentru îndrăgitul interpret Ilie Micolov.

Adrian Enache a fost unul dintre cei mai afectați artiști de la noi, după aflarea veștii dureroase.

Artistul a postat un mesaj sfâșietor după moartea lui Ilie Micolov, artistul cunoscut pentru piesa „Dragoste la prima vedere”

„A fost dragoste la prima vedere. Te-am iubit, te-am respectat și te-am cântat. Acum o facem… dar în tăcere!!! Artist drag inimilor noastre, odihnește-te în pace!!!”, a fost mesajul emoționant al lui Adrian Enache.

„Dumnezeu să-l aibă în pază acolo sus, în locuri pline cu soare, flori și ….muzică!!!”, ” Sincere condoleanțe! Bunul Dumnezeu să îl odihnnească în pace!”, „Condoleanțe familiei”, au scris și ceilalți fani de pe internet.

Ilie Micolov a murit ieri dimineață

Ilie Micolov, interpretul și compozitorul piesei „Dragoste la prima vedere”, a murit sâmbătă, după ce a luptat cu mai multe boli.

Ilie Micolov, interpretul și compozitorul piesei „Dragoste la prima vedere” s-a stins din viață astăzi, după lupte acerbe cu mai multe boli. Însă, surse apropiate artistului spun că alte probleme ar fi dus la moartea artistului.

Artistul trăia o adevărată dramă. Un apropiat al lui Ilie Micolov a povestit defapt care era situația.

„Ilie a fost abandonat de multă vreme de soția și de fiica să, pur și simplu, a fost lăsat să moară singur! S-a spus că a închis ochii la un spital din București, nimic mai fals! Omul acesta, marele artist, și-a dat ultima suflare în casa unei familii de prieteni din localitatea Oglinzi din Târgu Neamț!

El locuia acolo de o bună bucată de vreme, fiindcă apropiații l-au dat uitării și nu s-au mai interesat de el! În plus, nu mai putea sta în București! Ilie era supraponderal și nu avea cine să aibă grijă de artist în apartamentul din Capitală, avea nevoie de cel puțin două persoane care să îl transporte prin casă sau la toaletă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top