Connect with us
Adrian Minune, despre episodul cu "Ai greșit buzunarul, băiatu' meu!". Ce a declarat artistul

Vedete

Adrian Minune, despre episodul cu „Ai greșit buzunarul, băiatu’ meu!”. Ce a declarat artistul

Video- ul care a făcut înconjurul României și care a amuzant publicul larg, în sfârșit are parte și de o recație din parte principalului subiect, acesta fiind cunosctul cântăreț de manele și muzică de pretrecere, Adrian Minune.

Acesta a avut un real succes pe youtube! Reușind astfel să devină viral. Dar acest lucru nu a fost suficient. Se pare că succesul a fost atât de mare încât s-au făcut și aplicații pentru smartphone-uri!

Putem spune că Adrian Minune are parte acum și de o altă parte a succesului lui, dar de această dată ceva mai haioasă ca deobicei. Artistul se pare că nu a fost deranjat de reacția internauților, ba din contră, s-a amuzat și el cu ei!

Cântaretul i-a făcut pe mulți să râdă în momentul în  care a avut o replica hilară, atunci când, aflat la o petrecere, un tânăr i-a întins 10 lei pentru o dedicație. Și cum internetul este mare și din ce în ce mai mulți tineri au acces la el, aceștia ”l-au ajutat” pe Adrian, să devină viral într-un timp scurt.

„Ce să fac cu aștia? Ai gresit buzunarul, băiatu’ meu!”, a fost replica memorabilă a lui Adi Minune.
Întrebat despre acest episod, manelistul a explicat de ce a reacționat așa.

Citește și: Adi Minune a câștigat procesul cu ANI

”Nu a fost frumos gestul…”

„Băiatul care a venit să-mi de bacşiş aveam un teanc de multe milioane în mână şi la mijloc avea o bancnotă de 10 lei. Nu m-a înjosit, dar nu a fost frumos gestul pe care l-a făcut. Şi eu i-am răspuns pe măsură.

Mă amuză lucrurile astea. În cei 30 de ani de meserie mi s-au întâmplat multe chestii jenante, dar indiferent ce se întâmplă trebuie să mergi înainte. Familia este cea mai importantă pentru mine. Ştiu să îmi stăpânesc furia.”a declarat Adrian Minune la un post TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top