Connect with us
Adriana Bahmuțeanu a pierdut o persoană dragă. Doliu la Ansamblul "Doina Oltului"

Vedete

Adriana Bahmuțeanu a pierdut o persoană dragă. Doliu la Ansamblul „Doina Oltului”

Adriana Bahmuțeanu a pierdut astăzi o persoană foarte dragă și și-a exprimat regretul și tristețea pe rețelele de socializare. Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansambulului Profesionist „Doina Oltului“ din Slatina, s-a stins sâmbătă-dimineaţă, 20 iunie 2020, la vârsta de 46 ani.

Adriana Bahmuțeanu a pierdut o persoană dragă. Doliu la Ansamblul „Doina Oltului”

Se pare că Adriana Bahmuțeanu a fost foarte apropiată de Costinel Alecsandrescu. Aceasta a reacționat imediat pe rețelele de socializare, după ce anunțul neașteptat a fost făcut de colegii marelui artist.

„Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului Folcloric Profesionist Doina Oltului, actual solist vocal în cadrul Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt, Secţia Ansamblul Folcloric Doina Oltului, a încetat din viaţă la vârsta de 46 de ani. Colegii C.J.C.A. Olt adresează familiei sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, este mesajul postat de colegii artistului pe Facebook.

Se pare că solistul ansamblului  a decedat în drum spre spital, în urma unui infarct, notează  evenimentdeolt.ro. Familia sa a sunat la salvare care a ajuns imediat,  solistul fiind resuscitat. În primă fază Costinel Alecsandrescu a răspuns manevrelor de resuscitare, dar în cele din urmă a suferit un nou stop cardio-respirator, în ambulanţă, chiar în drum spre spital.

Adriana Bahmuțeanu a postat imediat un mesaj emoționant pe Facebook, fiind vizibil afectată de trecerea în neființă a solistului de care a fost foarte apropiată. Fosta prezentatoare îl cunoaștea foarte bine pe Alecsandrescu, care a lăsat în urma sa o soție și o fetiță îndurerate de moartea lui.

„Drum lin printre stele, Costinel Alecsandrescu, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai fost un om bun, un profesionist adevărat, ți-a plăcut să guști viața, ai dat piept și cu necazurile și ai trecut cu brio un lung șir de procese și nedreptăți! Și când totul părea ca merge bine….Nu-mi vine să cred că ai plecat atât de repede și atât de tânăr… ce e viața asta”, a scris Adriana Bahmuțeanu, care ani la rând a fost extrem de apropiată de zona de folclor, fiind acționar și director la postul Etno TV.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top