Connect with us
Adriana Bahmuțeanu, nevoită să se opereze: "Nu pot să respir"

Vedete

Adriana Bahmuțeanu, nevoită să se opereze: „Nu pot să respir”

Adriana Bahmuțeanu a povestit în cadrul unei emisiuni că se confruntă cu anumite probleme de respirație, iar medicul a sfătuit-o că are nevoie de o intervenție chirurgicală.

„Nu pot să respir. Şi sânii trebuie refăcuţi. Am slăbit şi este nevoie de o aranjare. La mine acum e groaznic, fiindcă nu pot să respir. Până în sărbători o să fac aceste operaţii”, a spus Adriana în cadrul unei emisiuni.

Medicul ei a liniștit-o și i-a spus că nu este o intervenție dureroasă.

„Când se simte ea pregătită. Operăm ori sânii, ori nasul. Eu am un aparat laser care în timp de 10 secunde rezolvă operaţia la nasul. Nu doare deloc. A doua zi se scot tuburile care se dau cu betadină. Nu doare, este o diferenţă între durere şi disconfort”, a liniştit-o doctorul.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită cu Silviu Prigoană nu o dată, ci de cinci ori. Prima dată s-au căsătorit în anul 2003. După un eveniment fastuos, cei doi au plecat în luna de miere, unde se pare că nu le-a mers prea bine, pentru că la întoarcere au anunțat că vor divorța. Însă nu au rezistat prea mult despărțiți, iar în anul 2004 s-au căsătorit a doua oară. Deși au schimbat locația pentru luna de miere și au petrecut o vacanță de vis în Las Vegas, lucrurile care păreau să fi intrat pe făgaș normal au luat o altă întorsătură. În toamna anului 2004 s-au despărțit din nou.

În anul 2005 au spus din nou „DA” în fața stării civile. A durat ceva mai mult, până în 2007 când au divorțat din nou. Peste fix doi ani, în anul 2009, s-au împăcat din nou, cu acte în regulă. Însă visul unei căsnicii perfecte a fost din nou spulberat în anul 2012 când au divorțat din nou.

Nu au putut nici de această dată să stea prea mult unul fără celălalt și s-au împăcat în 2013. Relația lor a durat până în 2015 când au divorțat pentru a cincea oară.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au împreună doi băieți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top