Connect with us
Adriana Bahmuțeanu nu a fost invitată la nunta lui Honorus Prigoană. Ce mesaj i-a transmis

Vedete

Adriana Bahmuțeanu nu a fost invitată la nunta lui Honorius Prigoană. Ce mesaj i-a transmis

Honorius Priagoană, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căstorit cu iubita lui pe care a cunoscut-o la studii în Chicago. Absentă de la nunta lui a fost Adriana Bahmuțeanu, fosta soție a tatălui său, care i-a transmis un mesaj prin intermediul rețelei de socializare.

„Draga Honorius, iti doresc o casnicie minunata si o viata fericita si lipsita de griji! Si o petrecere frumoasa la nunta ta, care sa ramana de poveste!!! iti doresc sa ai copiii frumosi si sanatosi care sa ajunga oameni de succes, la fel ca tine !!! Mi-as fi dorit, poate, sa particip la nunta ta, dar asta doar daca as fi avut o viata frumoasa langa tatal tau si am fi fost o familie in adevarul sens al cuvantului, in care sa ma regasesc si sa ma simt implinita.

Mi-as fi dorit poate sa iti fiu mama, fie si vitrega cum mi se zicea, sa am grija de tine si sa te ocrotesc, dar n-a fost sa fie!!! N-a fost sa fie insa e mai bine asa, poate ca altfel ti-am fi stricat nunta si nu te-ai fi simtit in largul tau….de asta am si ales un alt drum acum aproape doi ani impreuna cu copiii mei, fratii tai…..vezi cum e, viata le aranjeaza pe toate pana la urma dupa cum e mai bine!!! Iar mie una, ca de altfel si copiilor mei, ne este foarte bine asa!!! In seara asta insa i-am trimis pe fratii tai mai mici, Maximus si Eduard, sa iti fie alaturi la nunta ta (sper din tot sufletul ca vei avea o singura nunta in viata asta si o singura casnicie). Ce-i drept, i-am „trimis” mai mult cu forta.

Pe Maxi l-am lasat in poarta la tatal tau dupa multe parlamentari si am facut un pariu cu el pe …nu mai conteaza ce…ca taticul vostru o sa ii dea computerul pe care i l-a promis de mult timp, chiar si de ziua lui si pe care nu i l-a dat sub nicio forma!!! i-am zis ca poate o sa i-l dea daca merge la nunta si sta frumooos la masa….Computer care se afla undeva sub cheie si pe care Maxi il poate folosi doar daca le spune judecatorilor ca se muta de tot la tatal lui acasa! Apropo, tu crezi ca e normal asa ceva????

Pe Eduard l-a luat de la mine de acasa Silvius, fratele tau mai mic, cam dupa vreo doua ore, asta dupa ce a plans de mama focului in fata portii spunand ca nu vrea sa intre si ca nu vrea sa doarma singur…ca ii e frica de intunericul din casa …in cele din urma l-am convins si i-am spus ca o sa doarma cu fratii lui si cu prietenii in noaptea asta!!!!

Dar , draga Honorius, m-am gandit ca tu nu ai nicio vina si ca in tot acest razboi care nu iti apartine ti-ai fi dorit ca toti fratii tai sa fie alaturi de tine la nunta ta, ceea ce se va si intampla maine, la minunatul eveniment din viata ta! Stiu ca nu ai timp acum, dar poate zilele urmatoare sau peste ceva vreme , cand ai sa te faci mai mare si vei deveni adult, ii vei putea raspunde lui Maxi cand te va intreba, la fel ca si pe mine cand ma lasa masca si nu stiu ce sa ii raspund, de ce fratele lui cel bogat despre care citeste in ziare nu i-a dat niciun cadou de ziua lui…sau de ce daca te suna nu ii raspunzi…sau de ce tati nu ii raspunde lui mami cand avem nevoie de semnatura la doctor….( ma rog…asta nu prea e treaba ta…) sau cand Maxi vrea nu’s ce gadget pe care tu i l-ai dat doar cu conditia sa il foloseasca la tatal lui acasa… si intreaba de ce nu i-l dai TU si la mine acasa, chiar te rog sa ii raapunzi!!!

Eu stiu ca tu esti ocupat cu afacerile, dar mi-as dori ca fratii tai mai mici sa simta ca au un frate mai mare, responsabil si bun, care sa le poarte de grija si sa se asigure ca nu le lipseste nimic!!! Si care, daca promite ceva, se si tine de promisiune!!!Draga Honorius, stiu ce furtuni si ploi de lacrimi au fost in viata ta de copilas crescut fara mama,dar iti doresc sa iti iubesti fratii cel putin la fel de mult cum te iubesc ei pe tine si sa faci astfel incat ei, cei mici, sa nu simta nici ruptura dintre parinti, nici diferentele financiare, nici tensiunile!!! Sa ii iubesti NECONDITIONAT!!! Aceasta este marea si adevarata iubire care exista si intr-un cuplu dar si intre frati! Casa de piatra Honorius si multa fericire iti doresc!!! si as vrea sa mai stii ceva: pentru mine tatal tau este si tatal copiilor mei. eu am ingropat securea razboiului si sper ca si el sa faca la fel. macar acum, la nunta ta, dar si pe viitor!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top