Connect with us
Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde

Vedete

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde

Adriana Iliescu, devenită cunoscută pentru decizia ei de a da naștere la vârsta de 67 de ani, este de negăsit. Femeia nu a mai fost văzută de vecini, de aproape trei săptămâni, și se pare că nici la telefon nu răspunde. Fosta profesoară are o fiică adolescentă de 16 ani pe care o crește singură.

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde

Mama eroină, Adriana Iliescu a fost întotdeauna o prezență discretă, însă de ceva timp, nimeni nu mai știe nimic despre ea. Potrivit WOWbiz.ro, vecinii au au mai văzut-o ieșind din casă, și nici la telefon nu răspunde. Se pare că telefoanele fostei profesoare sunt dezactivate.

Vecinii sunt îngrijorați, însă se gândesc că dacă s-ar fi întâmplat ceva rău, fiica Adrianei le-ar fi spus cu siguranță.

“Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a declarat o vecină, conform impact.ro.

Cum se înțelege Adriana cu fiica ei

Adriana Iliescu și-a dorit un copil și a reușit să aibă această realizare.

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde

Aflată la o vârstă înaintată, Adriana Iliescu se mândrește cu o adolescentă de 16 ani, frumoasă și deșteaptă. Cum era de așteptat, din cauza diferențelor dintre generații, cele două mai au și discuții legate de viața socială a Elizei.

Potrivit WOWbiz.ro, fata își dorește lucruri pe care mama ei nu este dispusă să i le ofere, considerând că Eliza este la vârsta la care trebuie să învețe și să se cultive. Adolescenta, însă, visează la ieșiri cu prietenii în oraș, telefoane de ultimă generație și haine la modă, pe care ceilalți copii de vârsta ei le au.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top